Anahtar Kelimeler: Direksiyonun Başına Başkan Geçti

GÜNCEL - Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın yol yenileme çalışmaları devam eden Sart Sokak'ta CHP Turgutlu Şehir Meclisi Üyesi Barış Erbaş ile birlikte incelemelerde bulundu, sokak sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Akın iş makinesinin direksiyonuna geçerek çalışma yapan ekiplere yardımcı oldu.

                Daha önce Atatürk Bulvarı temizlik çalışmaları kapsamında yıkama işlemlerinde belediye ekiplerine yardımcı olan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Sart Sokak'ta devam eden yol çalışmalarında iş makinesinin direksiyonuna geçti. Saha çalışmaları yapan ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen ve saha çalışmalarında ekiplerine sık sık yardımcı olan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Albayrak Mahallesi Sart Sokak’ta yol yenileme çalışmalarına devam eden Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi.

                Çalışmayı gerçekleştiren ekiplere iş makinesinin direksiyonuna geçerek yardımcı olan Başkan Akın: “Turgutlu’da bozuk yol bırakmayacağız diyerek başlattığımız çalışmalarda kötü durumda olan Sart Sokak'ta yenileme çalışmalarını başlattık. Buradaki çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp sokağımızı vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Saha çalışmalarında bulunan ekiplerimizin çalışmalarını yerinde inceleyerek onlara yardımcı oluyoruz. Belediye çalışanlarımızla birlikte olmak onlara destek olmak onlarında çalışma isteklerini arttırıyor. Hem de mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yaptığımız çalışmalarda orada yaşayan vatandaşlarımızın görüşleri bizim için çok değerli. Tüm belediye çalışanlarımızla birlikte Turgutlu’muzu daha güzel bir kent haline getirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

                Sokak sakinleri de hem halkın içinde olan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’dan hem de yol yenileme çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 1.08.2019 09:59:00 467 0
Tarih: 01.08.2019 09:59 Güncelleme: 01.08.2019 09:59
Haberi Sesli Oku