Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı ilçe teşkilatının her ay farklı bir mahallede düzenlendiği kahvaltı, bu kez Dilek Mahallesi´nde düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları´nın da katılım sağladığı programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı ilçe teşkilatı tarafından Dilek Mahallesi´nde kahvaltı programı düzenlendi. Programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdinç Karaköse, İlçe Koordinasyon Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgin, MHP İlçe Başkanı Baki Ulu, Büyükşehir Belediyesi Milliyetçi Hareket Partisi Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı Belediye Meclis Üyesi Cemal Gürsel Merter, Dilek Mahalle Muhtarı Durmuş Karakışla ve çevre mahalle muhtarları, mahalle sakinleri ve çok sayıda partili katıldı. Düzenlenen programda konuşma yapan Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan ve MHP İlçe Başkanı Baki Ulu birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Hizmetleri Anlattı, Talepleri Dinledi

Büyükşehir Belediyesi´nin Dilek Mahallesi´nde gerçekleştirdiği hizmetleri anlatan ve talepleri dinleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ise, ?Mahalle girişinde yer alan sıcak asfalt çalışmamız Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapıldı. Bunun yanı sıra MASKİ tarafından da birçok çalışma yapıldı. Mahallenin içerisinde de kilit parke çalışması yaparak vatandaşlarımızı kışın çamurdan yazın da tozdan kurtardık.  Ayrıca mezarlıklarımızın da periyodik bakımı yapılıyor. Mezarlıklar Dairemiz aracılığıyla da mezarlıkta yapılması gereken tadilat ve tamirat varsa onu da yapmaya çalışacağız? dedi. Konuşmasının ardından talepleri dinleyen Genç´e vatandaşlar mahalleye hâkim bir noktaya dev bir Türk Bayrağı konmasını ve bakımsız bir durumda yer alan düğün salonlarının tadilatının yapılmasını talep etti. Vatandaşların taleplerini dikkatle dinleyen Genç, ilgili konular üzerine çalışmalar yapacağını belirtti.

Mehmetçiğimiz İçin Dualar Okundu

Kahraman Türk ordusunun bir kışlası gibi olan Dilek Mahallesi´nde Mehmetçiğimiz için dualar okundu. Şehit Emrah Akman´ın babası Hüseyin Akman, Şehit Erdoğan Kaya´nın babası Tuncay Kaya, Şehit Şevket Kolonkaya´nın babası Tuncay Kolonkaya´nın da yer aldığı programda tüm şehitlerimiz rahmetle anılırken, Afrin´de mücadele eden askerlerimiz için dua edildi.

Gökçeköy´de Çay Molası

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Dilek Mahallesi´ndeki programın sona ermesinin ardından Gökçeköy Mahallesi´ni ziyaret etti. Genç, burada itfaiye amirliği ve mahalleye ulaşımı sağlayan yolda incelemede bulundu. Ardından ise mahalle kahvesinde Mahalle Muhtarı  Mehmet Ali Helekcan ile bir araya geldi.



SARUHANLI 2’NCİ DEVE GÜREŞİNE HAZIRLANIYOR 18. Deve Güreşleri Festivali’ne Davetlisiniz!

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Yeni Dönem: Sosyal Risk Haritası Çalışmaları Manisa’da Değerlendirildi

SARUHANLI’DA 62. KÜTÜPHANE HAFTASI “İYİLEŞTİREN KÜTÜPHANE” TEMASIYLA KUTLANDI

Yunusemre’de 65 Yaşındaki Kadın Evinde Ölü Bulundu

Saruhanlı'da Kırsalda Bereket Projesi ile Küçükbaş Hayvancılığa Destek Başlıyor

IRAKLI ÜNLÜ SUNUCU SHAHAD SALMAN TÜRKİYEDE

DERYA ŞEN İLE ŞEN KIZLAR DOLU DİZGİN YOLA DEVAM

KAYMAKAM ACAR'DAN ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Saruhanlı Halk Eğitim’de Pastacılık Kursunda “Noel Sarma” Heyecanı

Saruhanlı’da Vefat…

Kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü; kaza kamerada

TURGUTLU’DA AİLE FACİASI: Boşanma Aşamasındaki Eşini ve Aynı Evdeki 3 Yakınını Silahla Öldürdü, Zanlı Kısa Sürede Yakalandı

İPEK ÖRS ARABESK ŞARKI YORUMLAMAK BİR AYRICALIKTIR

2100 Yılında Su Yarışmasında Birincilik Adiloba Ortaokulu’nun: Geleceğe Umut Olan Farkındalık Projesi

TEVFİK BALTA: “Dijital Bağımlılık Toplumumuz İçin Ciddi Bir Sorun”

Çınaroba’da Cami Lojmanı İnşaatı Hızla Yükseliyor

15 YIL SONRA GELEN FİNAL HEYECANI: MANİSA EKİBİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Paşaköy’de Anlamlı Turnuva: Osman Bilgi’nin Adı Sahada Yaşatılıyor

Saruhanlı’da Deve Güreşleri Festivali Yoğun İlgi Gördü

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 13.03.2018 10:08:05 0
Tarih: 13.03.2018 10:08 Güncelleme: 13.03.2018 10:08
Haberi Sesli Oku