Anahtar Kelimeler: Dilek Başkan Ergün Farkı

SARUHANLI/DİLEK - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün şehit ailelerine taziye ziyaretinde bulunduğu Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesi´ne söz verdiği asfaltlama çalışmaları tamamlandı.

Hafta sonu mahalleyi ziyaret eden Başkan Ergün´e Dilek Mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterdi. Asfaltın ardından kaldırım çalışmalarının başladığı mahallede Başkan Ergün, vatandaşların mutluluğu için çalıştıklarını söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hafta sonunu Saruhanlı ilçesine ayırdı. İlçeye bağlı Dilek Mahallesi´nde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5 kilometrelik yolda incelemelerde bulunan Başkan Ergün, vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılandı. Başkan Ergün´ün Dilek Mahallesi ziyaretine Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Ulaşım Daire Başkanı Mümin Deniz, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Hayri Okkalı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Hasan Eryılmaz, MASKİ Daire Başkanları Mustafa Parlak, Gürhan Koçi, Başkan Danışmanları Azmi Açıkdil, Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Kahramanlar, Zeki Bilgin, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Mustafa Güvenç eşlik etti.

Hizmetler yüz güldürdü

Dilek Mahallesi´nde şehit ailelerine taziye ziyaretinde bulunan ve mahallenin yaklaşık 5 kilometre uzunluğundaki yolunun içler acısı durumunun düzeltilmesi için söz veren Başkan Ergün, yolda tamamlanan asfaltlama çalışmalarını inceledi. Sıcak asfaltı ve yol çizgileriyle yepyeni bir görünüm kazanan ve mahalleye rahat bir nefes aldıran çalışma nedeniyle Mahalle Muhtarı Durmuş Karakışla, Başkan Ergün´e çiçek takdim etti. Kurban kesiminin de gerçekleştiği ziyarette Başkan Ergün, yoldaki kaldırım ve bordür çalışmalarının da kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Vatandaşlardan Başkan Ergün´e teşekkür

İnsanın olduğu yerde hizmetin olduğunu ifade eden Dilek Mahallesi Muhtarı Durmuş Karakışla, yıllardır hizmetten uzak kalan mahallelerine yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Vatandaşların oylarıyla bu makamlara hizmet için seçildiklerini ifade eden Başkan Ergün de, Dilek Mahallesi´nin de hizmetlerin en güzelini hak ettiğini, herhangi bir siyasi kaygı gütmeden tek düşüncelerinin vatandaşların yüzünü güldürecek hizmetlere imza atmak olduğunu söyledi. Mahalle kahvehanesinde Dilek Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Ergün, burada hem vatandaşlarla sohbet etti, hem de taleplerini dinledi.

Güneydoğu gazisine geçmiş olsun ziyareti

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Dilek Mahallesi ziyaretinde Hakkari´nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan gazi Bektaş Erim´e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Erim ailesine de geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Ergün, hain terörün bir an önce son bulmasını temenni etti. Erim ailesi ve gazi Bektaş Erim, ziyareti ve destekleri nedeniyle Başkan Ergün´e teşekkür etti.



SARUHANLI 2’NCİ DEVE GÜREŞİNE HAZIRLANIYOR 18. Deve Güreşleri Festivali’ne Davetlisiniz!

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Yeni Dönem: Sosyal Risk Haritası Çalışmaları Manisa’da Değerlendirildi

SARUHANLI’DA 62. KÜTÜPHANE HAFTASI “İYİLEŞTİREN KÜTÜPHANE” TEMASIYLA KUTLANDI

Yunusemre’de 65 Yaşındaki Kadın Evinde Ölü Bulundu

Saruhanlı'da Kırsalda Bereket Projesi ile Küçükbaş Hayvancılığa Destek Başlıyor

IRAKLI ÜNLÜ SUNUCU SHAHAD SALMAN TÜRKİYEDE

DERYA ŞEN İLE ŞEN KIZLAR DOLU DİZGİN YOLA DEVAM

KAYMAKAM ACAR'DAN ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Saruhanlı Halk Eğitim’de Pastacılık Kursunda “Noel Sarma” Heyecanı

Saruhanlı’da Vefat…

Kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü öldü; kaza kamerada

TURGUTLU’DA AİLE FACİASI: Boşanma Aşamasındaki Eşini ve Aynı Evdeki 3 Yakınını Silahla Öldürdü, Zanlı Kısa Sürede Yakalandı

İPEK ÖRS ARABESK ŞARKI YORUMLAMAK BİR AYRICALIKTIR

2100 Yılında Su Yarışmasında Birincilik Adiloba Ortaokulu’nun: Geleceğe Umut Olan Farkındalık Projesi

TEVFİK BALTA: “Dijital Bağımlılık Toplumumuz İçin Ciddi Bir Sorun”

Çınaroba’da Cami Lojmanı İnşaatı Hızla Yükseliyor

15 YIL SONRA GELEN FİNAL HEYECANI: MANİSA EKİBİ TÜRKİYE FİNALLERİNDE

Paşaköy’de Anlamlı Turnuva: Osman Bilgi’nin Adı Sahada Yaşatılıyor

Saruhanlı’da Deve Güreşleri Festivali Yoğun İlgi Gördü

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 5.06.2016 17:37:18 0
Tarih: 05.06.2016 17:37 Güncelleme: 05.06.2016 17:37
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri