Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    35,03% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2497,74% 1,29
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04

DEVA Partisi Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti

DEVA Partisi Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği

Manisa DEVA Partisi İl Teşkilatı, Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette Dağlık Karabağ meselesi ve son günlerde yaşanılan çatışmalar konuşuldu.

MANİSA - Manisa DEVA Partisi İl Teşkilatı, Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette Dağlık Karabağ meselesi ve son günlerde yaşanılan çatışmalar konuşuldu. DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek, kendilerini kabul ettiği için Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Başkan Tunçdirek "Son zamanlarda yaşanılan çatışmalarla ilgili bilgi aldık, şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, yaralılara acil şifa dileklerimi iletiyorum. Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ile istişarede bulunduk" dedi.

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şentürk Hoşgül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, hassasiyetleri için DEVA Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Başkan Hoşgül, gelişmeleri yakından takip ediyor ve bu konuda ki bilgileri paylaşıyoruz dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor