Anahtar Kelimeler: Adamlardan Farklı Galibiyet

SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Federasyon Kupası’ndaki ikinci maçında Antalya Güneşi’ni 89-49’luk skorla farklı geçerek 2’de 2 yaptı.

Bu yıl Ankara’da düzenlenen Federasyon Kupası’nda ikinci maçına çıkan Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Antalya Güneşi ile karşılaştı. Maçın ilk dakikalarından itibaren kontrolü eline alan yeşil-beyazlı ekip, ilk periyodu 17-9 önde kapattı. İkinci periyotta baskılı savunma ile rakibin dengesini bozan ve top kayıplarına zorlayan Manisa’nın Dev Adamları, 38-19 ile soyunma odasına önde giden taraf oldu.

İkinci yarıda fark giderek açıldı

Baskılı savunmasına ikinci yarının başında da devam eden yeşil-beyazlı ekip, final periyoduna 65-34 skor üstünlüğü ile başladı. Final periyodunda oyunu bırakmayan Manisa BBSK, mücadeleden 40 sayı farkla 89-49 galip ayrıldı. Murat Kozan ve Fatih Cantitiz 12 sayı ile takımımızın en skorer isimleri olurken, Akın Kandemir ve Andre Williamson da çift haneli sayı üretti.

Takım birlikte mücadele etti

Manisa BBSK, maçta 34 asist yaparak takım oyununu pekiştirdi. Rakibini 25 top kaybına zorlayan yeşil-beyazlılar, 11 de top çaldı.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 20.09.2021 10:32:00 724 0
Tarih: 20.09.2021 10:32 Güncelleme: 20.09.2021 10:32
Haberi Sesli Oku