Depremde hayatını kaybeden Alya, Salihli’de toprağa verildi

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde yıkılan binada hayatını kaybeden 8 yaşındaki Alya Özmüş, memleketi Salihli ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Özmüş'ün babası ve ağabeyinin ise halen enkaz altında oldukları öğrenildi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçesindeki 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremlerde, Pınarbaşı Mahallesi Şehit İlbey Caddesi'ndeki yaşayan Özmüş ailesinin yaşadığı apartman yıkıldı. Kurtarma ekipleri, Kalkan Apartmanı'nda yaptıkları çalışma sonucunda Özmüş ailesinin Atatürk İlkokulu 2. sınıf öğrencisi olan kızları Alya Özmüş'ün cansız bedenine ulaştı. 8 yaşındaki Alya Özmüş'ün yakınları tarafından alınan cenazesi memleketi Manisa'nın Salihli ilçesine getirildi. Özmüş için bugün ikindide Hz. Ebubekir Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Özmüş ailesinin yakınları, Salihli Belediye Başkan Yardımcıları Metin Durmaz ve Mahmut Süreyya Karaoğlu, Emlak Komisyoncuları ve Müşavirleri Meslek Derneği Başkanı Yıldırım Yılmaz ve vatandaşlar katıldı. Kılınan namazın ardından Özmüş'ün cenazesi, Karaağaç Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Öte yandan, depremde hayatını kaybeden Alya Özmüş'ün babası Mehmet Özmüş ve 10 yaşındaki ağabeyi Tarık Özmüş'ün halen enkaz altında oldukları öğrenildi. Özmüş'ün annesi Nuray Özmüş'ün ise depremden etkilenmediği, enkaz başında eşi ve oğlundan gelecek güzel bir haber beklediği belirtildi.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 11.02.2023 08:39:00 1130 0
Tarih: 11.02.2023 08:39 Güncelleme: 11.02.2023 08:39
Haberi Sesli Oku