GÖRDES - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes´in Deliçoban Mahallesi´ndeki su ihtiyacını gidermek için sondaj çalışması yaptı. Mahalle Muhtarı Refik Öztürk, çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e ve MASKİ´ye teşekkür etti.

            MASKİ Genel Müdürlüğü, yaz başında su ihtiyacı oluşan noktalara ulaşmaya devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan faaliyetler il genelinde olduğu gibi Gördes´te de vatandaşların yüzünü güldürdü. Gördes´in Deliçoban Mahallesi´nde 200 metre derinlikte yapılan sondaj çalışması sonrasında saniyede 5 litrelik verime sahip suya ulaştı. Su numune analizi için laboratuvara gönderildi. Mahalle sakinlerinin yüzünü güldüren çalışma sırasında, Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya, MASKİ İlçe Sorumlusu Türker Kesici ve Deliçoban Mahalle Muhtarı Refik Öztürk´te hazır bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e ve MASKİ´ye teşekkür

            Deliçoban Mahallesi Muhtarı Refik Öztürk, mahallede uzun zamandan beri devam eden su sıkıntısının MASKİ´nin başarılı çalışmasıyla sona ereceğini ifade etti. Öztürk, ?Bu çalışmadan dolayı çok mutluyum. İnşallah bu su köyümüzün su sıkıntısını çözer. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve MASKİ ekiplerine çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim? dedi.

Mahallelerimizin sorunlarını çözüyoruz

            Gördes´te Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlüğü görevini yürüten Alp Safa Gökkaya, Deliçoban mahallesinin su sıkıntısını çözmek için MASKİ´nin yoğun bir tempoda çalıştığını belirtti. Gökkaya, ?Deliçoban mahallemiz bizim için önemli. Halkımızın içme suyu sorunu olduğunu biliyoruz. Bu soruna çözüm bulabilmek için açılan bu kuyumuzla mahallemizin su sorununu gidereceğiz? dedi.

Mahallemizin ihtiyacını karşılayacak suya ulaştık

İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay, il genelinde yürüttükleri sondaj hamlesine Gördes´in Deliçoban Mahallesi´nde devam ettiklerini ifade etti. Açabay, ?Mahallede daha önce 2 sondaj açtıklarını ancak çıkan sudan verim alınamaması sebebiyle hemen bir üçüncü sondajı açtık. Verim olarak mahallemizin ihtiyacını karşılayacak suya ulaştık. İl Özel İdare zamanında yapılan ve artık ihtiyacı karşılamayan sondajlara çözüm üretiyoruz. Bu sırada bize anlayış gösteren mahalle muhtarımız Refik Öztürk ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz? dedi.    



Başkan Cıllı'dan yol balışmalarına inceleme

Saruhanlı Halk Eğitim Merkezinde avcılık kursu düzenleniyor

Yerli Malı Bilinci Okuldan Pazara Taştı

Çatıdan düşen genç hayatını kaybett

Saruhanlı'da vefat...

Şehzadeler Belediyesi’nde Başkanlık Seçimi İkinci Turda Netleşti: Başkan Hakan Şimşek Oldu

Şap karantinası nedeniyle iptal edilen deve güreşleri sektörde sıkıntıya neden oldu

Saruhanlı’da iş kazası!..

Traktör ile otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı

Fabrikadaki demir sopalı kavgada 1 kişi ağır yaralı

Otomobil tarlaya devrildi: 1’i bebek 5 yaralı

Meme ve prostat kanserleri önemli genetik ortaklıklar taşıyor

Elektrikli otomobilin yakınına yıldırım düştü, milyonluk araç 'hurda' oldu

Eski milli basketbolcu balkondan düşerek hayatını kaybetti

CHP bugün 16'00'da adayını açıklayacak

Saruhanlı’da Vefat…

Saruhanlı Belediyesi personel alımı yapacak!

Bu ilçede 15 yıldır hırsızlık olayı yaşanmadı

İkamete uyuşturucu operasyonu

Görünmez kaza işçiyi hastanelik etti

Genç avukat duruşmaya giderken feci kazada öldü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 19.08.2016 12:08:03 720 0
Tarih: 19.08.2016 12:08 Güncelleme: 19.08.2016 12:08
Haberi Sesli Oku