GÖRDES - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes´in Deliçoban Mahallesi´ndeki su ihtiyacını gidermek için sondaj çalışması yaptı. Mahalle Muhtarı Refik Öztürk, çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e ve MASKİ´ye teşekkür etti.

            MASKİ Genel Müdürlüğü, yaz başında su ihtiyacı oluşan noktalara ulaşmaya devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan faaliyetler il genelinde olduğu gibi Gördes´te de vatandaşların yüzünü güldürdü. Gördes´in Deliçoban Mahallesi´nde 200 metre derinlikte yapılan sondaj çalışması sonrasında saniyede 5 litrelik verime sahip suya ulaştı. Su numune analizi için laboratuvara gönderildi. Mahalle sakinlerinin yüzünü güldüren çalışma sırasında, Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya, MASKİ İlçe Sorumlusu Türker Kesici ve Deliçoban Mahalle Muhtarı Refik Öztürk´te hazır bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e ve MASKİ´ye teşekkür

            Deliçoban Mahallesi Muhtarı Refik Öztürk, mahallede uzun zamandan beri devam eden su sıkıntısının MASKİ´nin başarılı çalışmasıyla sona ereceğini ifade etti. Öztürk, ?Bu çalışmadan dolayı çok mutluyum. İnşallah bu su köyümüzün su sıkıntısını çözer. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve MASKİ ekiplerine çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim? dedi.

Mahallelerimizin sorunlarını çözüyoruz

            Gördes´te Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlüğü görevini yürüten Alp Safa Gökkaya, Deliçoban mahallesinin su sıkıntısını çözmek için MASKİ´nin yoğun bir tempoda çalıştığını belirtti. Gökkaya, ?Deliçoban mahallemiz bizim için önemli. Halkımızın içme suyu sorunu olduğunu biliyoruz. Bu soruna çözüm bulabilmek için açılan bu kuyumuzla mahallemizin su sorununu gidereceğiz? dedi.

Mahallemizin ihtiyacını karşılayacak suya ulaştık

İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay, il genelinde yürüttükleri sondaj hamlesine Gördes´in Deliçoban Mahallesi´nde devam ettiklerini ifade etti. Açabay, ?Mahallede daha önce 2 sondaj açtıklarını ancak çıkan sudan verim alınamaması sebebiyle hemen bir üçüncü sondajı açtık. Verim olarak mahallemizin ihtiyacını karşılayacak suya ulaştık. İl Özel İdare zamanında yapılan ve artık ihtiyacı karşılamayan sondajlara çözüm üretiyoruz. Bu sırada bize anlayış gösteren mahalle muhtarımız Refik Öztürk ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz? dedi.    



Turgutlu'da 32 yaşındaki genç silahla hayatına son verdi

Manisa’da kamyonetin çarptığı bisikletli öldü

Evinin bahçesinde ağaç kesmeye çalışan adam feci şekilde can verdi

Yıldırım düşen 50 yaşındaki ağaç ortadan ikiye bölündü

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

O saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Damadın eniştesinden ilginç düğün hediyesi

METUNATION takımı TEKNOFEST’te Türkiye 1’incisi oldu

Kask ve kaldırım denetiminde 1,7 milyon lira ceza

Manisa’da öğrencilere kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi

Son ankette büyük sürpriz! Tahminler altüst oldu...

Saruhanlı'da vefat...

İzmir'de lastik tamircisinde yangın kontrol altında

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Minibüsle çarpışan bisikletli hayatını kaybetti

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Samet Çini Gözyaşları arasında toprağa verildi

Muharrem Ekici’nin Adı Gençlik Merkezine verilecek

Sarıgöl'de Sultani üzüm yarışması

Şehit Uzman Çavuş Yeşil’in Salihli’deki baba ocağında helallik alındı

Dönerci bir aylık kazancını Gazze’ye bağışladı

Belediyeye bağlı çarşıda kripto madenciliği iddiası

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 19.08.2016 12:08:03 653 0

Tarih: 19.08.2016 12:08 Güncelleme: 19.08.2016 12:08
Haberi Sesli Oku
17.09.2025 05:54:00