GÖRDES - Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes´in Deliçoban Mahallesi´ndeki su ihtiyacını gidermek için sondaj çalışması yaptı. Mahalle Muhtarı Refik Öztürk, çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e ve MASKİ´ye teşekkür etti.

            MASKİ Genel Müdürlüğü, yaz başında su ihtiyacı oluşan noktalara ulaşmaya devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan faaliyetler il genelinde olduğu gibi Gördes´te de vatandaşların yüzünü güldürdü. Gördes´in Deliçoban Mahallesi´nde 200 metre derinlikte yapılan sondaj çalışması sonrasında saniyede 5 litrelik verime sahip suya ulaştı. Su numune analizi için laboratuvara gönderildi. Mahalle sakinlerinin yüzünü güldüren çalışma sırasında, Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya, MASKİ İlçe Sorumlusu Türker Kesici ve Deliçoban Mahalle Muhtarı Refik Öztürk´te hazır bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e ve MASKİ´ye teşekkür

            Deliçoban Mahallesi Muhtarı Refik Öztürk, mahallede uzun zamandan beri devam eden su sıkıntısının MASKİ´nin başarılı çalışmasıyla sona ereceğini ifade etti. Öztürk, ?Bu çalışmadan dolayı çok mutluyum. İnşallah bu su köyümüzün su sıkıntısını çözer. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e ve MASKİ ekiplerine çalışmalardan dolayı çok teşekkür ederim? dedi.

Mahallelerimizin sorunlarını çözüyoruz

            Gördes´te Büyükşehir Belediyesi Koordinatörlüğü görevini yürüten Alp Safa Gökkaya, Deliçoban mahallesinin su sıkıntısını çözmek için MASKİ´nin yoğun bir tempoda çalıştığını belirtti. Gökkaya, ?Deliçoban mahallemiz bizim için önemli. Halkımızın içme suyu sorunu olduğunu biliyoruz. Bu soruna çözüm bulabilmek için açılan bu kuyumuzla mahallemizin su sorununu gidereceğiz? dedi.

Mahallemizin ihtiyacını karşılayacak suya ulaştık

İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay, il genelinde yürüttükleri sondaj hamlesine Gördes´in Deliçoban Mahallesi´nde devam ettiklerini ifade etti. Açabay, ?Mahallede daha önce 2 sondaj açtıklarını ancak çıkan sudan verim alınamaması sebebiyle hemen bir üçüncü sondajı açtık. Verim olarak mahallemizin ihtiyacını karşılayacak suya ulaştık. İl Özel İdare zamanında yapılan ve artık ihtiyacı karşılamayan sondajlara çözüm üretiyoruz. Bu sırada bize anlayış gösteren mahalle muhtarımız Refik Öztürk ve mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz? dedi.    



Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Yangından geriye gözyaşı kaldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 19.08.2016 12:08:03 617 0

Tarih: 19.08.2016 12:08
Haberi Sesli Oku
2.07.2025 13:30:00