Damat dehşeti: Kayınvalidesini öldürdü, kayınbabasını ağır yaraladı

Salihli ilçesinde eşiyle tartışan damat, çıkan tartışmada eline aldığı bıçakla kayınvalidesini öldürdü, kayınbabasını ise ağır yaraladı.

Salihli’de yaşayan Fadime E. (19), iddiaya göre geçimsizlik nedeniyle eşi Mehmet E.’den (22) ayrılma kararı alarak Sarıpınar Mahallesi’nde ikamet eden anne ve babasının yanına yerleşti. Eşinden boşanmak istemeyen Mehmet E., eşi ile bir kez daha konuşmak için kayınvalidesi ve kayınbabasının Sarıpınar Mahallesi’ndeki evine gitti. Eşi Fadime E., kayınvalidesi Sabriye Karakaya (39) ve kayınbabası Mehmet Karakaya (49) ile konuşmaya başlayan damat Mehmet E. arasında iddiaya göre boşanma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma sonucunda damat Mehmet E., elindeki bıçakla kayınvalidesi Sabriye Karakaya ve kayınbabası Mehmet Karakaya’yı çeşitli yerlerinden bıçakladı. Eşi Fadime E. ise boğuşma esnasında evden kaçtı.  Olayı kendisi ihbar etti.

Damat, olayın ardından polisi arayıp kayınvalidesi ve kayınbabasını ikametlerinde bıçakladığını ihbar etti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından devlet hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralı Sabriye Karakaya, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Yaralı Mehmet Karakaya’nın tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kayınvalidesi Sabriye Karakaya ve kayınbabası Mehmet Karakaya’yı bıçaklayıp olay yerinden kaçan şüpheli damat Mehmet E., Çakaldoğan Mahallesi’nde suç aleti bıçakla birlikte yakalanıp gözaltına aldı.   Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 11.03.2023 09:23:00 2495 0
Tarih: 11.03.2023 09:23 Güncelleme: 11.03.2023 09:23
Haberi Sesli Oku