ASAYİŞ - Zonguldak´ın Ereğli ilçesinde freni boşalan minibüs kırmızı ışıkta bekleyen 5 araca birden çarparak durabildi.

Damat kaza yaptı kaynana baygınık geçirdi - Tıkla İzle

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansırken, damadının kaza yaptığını gören kaynana ise baygınlık geçirip yere yığıldı.

Kaza Çetin Apatay Bulvarı üzerindeki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Mehmet Yıldırım (56) idaresindeki 67 TZ 760 plakalı minibüs frenleri tutmayınca kırmızı ışıkta bekleyen 5 araca birden çarparak durabildi. Kaza da 5 otomobil ile minibüste maddi hasar meydana geldi. Bu sırada olay yerine gelen ve damadının otomobilinin kaza yaptığını gören kaynana Nimet Gürbüz bayılarak yere yığıldı. Eşi Enver Gürbüz ve çevredeki vatandaşlar tarafından çimenlerin üzerine alınan yaşlı kadına olay yerinde bulunan ve doktor olduğunu ifade eden bir kişi müdahale etti. Kaynanasının yanına gelen damadı da olayda yaralı olmadığını ve heyecan yapmasını isteyerek teselli vermeye çalıştı. Yaşlı kadın özel otomobile konularak yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. 

Kaza yapan otomobiller çekici ile kaldırılırken polis kaza hakkında soruşturma başlattı. 

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA 
Çetein Apatay Bulvarı üzerinde meydana gelen kaza anı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde freni boşalan minibüsün hızla gelerek kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen otomobillere vurduğu görülüyor. 



Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 2.08.2015 11:02:17 518 0

Tarih: 02.08.2015 11:02
Haberi Sesli Oku
5.05.2025 11:04:00