SARUHANLI - Bir süre önce Saruhanlı’nın Lütfiye Mahallesinde yolda gördükleri Recep Acar’ı (61) yardım etmek amacıyla yaklaşarak kendisini gasp eden F.A. ve G.A. adlı şahıslar Saruhanlı Jandarma Komutanlığına gelerek teslim oldu. F.A. ve G.A. Saruhanlı Cumhuriyet Savcılığındaki sorgusunun ardın tutuklanarak Manisa E Tipi cezaevinde gönderildi.

-Olay Nasıl Olmuştu-  

Saruhanlı’nın Lütfiye Mahallesinde geçimini çiftçilikle sağlayan Recep Acar (61), tarlasından gelirken traktörüne bağlı tarım aletinde arıza meydana geldi. Acar, tarım aletinin arızasını gidermek için uğraşırken yanına plakasız motosikletle 2 genç yaklaşarak yardım etmek istedi. Yardımı kabul eden Acar ile birlikte tarım aletini tamir ettikten sonra şahıslarla birlikte mahalleye döndüler. İftardan sonra kahvehanede tekrar gördüğü gençlere çay ikram eden Acar’a 2 genç motosikletlerinin arıza yaptığını kendilerini motosikletleriyle birlikte traktörle komşu mahalle Kemiklidere’ye götürmesini istediler. İyiliğe iyilikle karşılık vermek isteyen Recep Acar’a, gençler yolda durdurup üzerindeki 3 bin lira para ile cep telefonunu alarak kayıplara karışmıştı.

Jandarma olayla ilgili tahkikatını sürdürerek zanlıların eşkâllerini belirledi. Ancak yeterli delil olmadığından takibini sürdürmeye deva etmişti.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 15.08.2014 10:43:03 623 0

Tarih: 15.08.2014 10:43
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00