Anahtar Kelimeler: Cumhuriyet Konserinde Yürek

TURGUTLU - Turgutlu Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99’uncu yılı dolayısıyla düzenlenen kutlama programıyla unutulmaz anlar yaşandı. Fener Alayı ile başlayan Cumhuriyet coşkusu, Türkçe Rap müziğin efsane ismi Ceza’nın verdiği konserle zirve yaptı. Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’da gerçekleşen konsere yaklaşık 20 bin kişi katıldı.

Turgutlu’da Türkiye Cumhuriyeti’nin 99’uncu yaşı hafızalardan silinmeyecek etkinliklerle kutlandı. Turgutlu Belediyesinin düzenlediği programlarla on birlerce Cumhuriyet sevdalısı meydanlarda buluştu. Kutlamalar, Orta Park Saat Kulesi önünden Fener Alayı ile başladı. Türk Bayrağı ve Atatürk Bayrağı başta olmak üzere balonlar, bando ve marşlar eşliğinde gerçekleşen yürüyüş renkli anlara sahne oldu. Fener Alayı’nın sona ermesinin ardından Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’da düzenlenen programlar Ateş Gösterisi ile devam etti. Gösteri sanatçıları tarafından gerçekleştirilen Ateş Gösterisi alanı dolduran on binlerce Turgutlu halkının büyük beğenisini topladı.

Türkçe Rap’in kralı Turgutlu’yu salladı

Ateş Gösterisinin ardından sahneye çıkan Türkçe Rap müziğin en önemli temsilcisi Ceza, muhteşem bir konsere imza attı. Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfitiyatro’yu tıklım tıklım dolduran yaklaşık 20 bin kişi, Cumhuriyet Bayramı’nın sevincini doyasıya yaşadı. Sevilen tüm şarkılarını sahnede seslendiren Ceza, Turgutlu’da adeta tarih yazdı.

Başkan Çetin Akın’dan Ceza’ya anlamlı hediye

Konser sırasında sahneye çıkan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Ege Orman Vakfı iş birliğiyle 10 adet fidan bağışı hediyesini Ceza’ya takdim etti. Ünlü rap sanatçısı Ceza ise “Belediyeler tarafından düzenlenen pek çok konsere çıktım. Bu zamana kadar aldığım en anlamlı hediye bu oldu” sözleriyle Başkan Çetin Akın’a teşekkür etti.

“Cumhuriyet ile çok güzeliz Turgutlu”

Tüm Turgutlu halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Başkan Çetin Akın, “Cumhuriyetin 99. yılında sizler bu alanları doldurdunuz. Onlar ne biliyorlar dilden, lügattan; onların düşünce sistemi olsaydı bizlere bu vatanı kanlarıyla sulayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere bıraktığı bu güzel emanete dil uzatmazlardı. Onlara hadlerini her ortamda bildireceğiz. Birlikteyken çok güzeliz, Cumhuriyet ile çok güzeliz Turgutlu” dedi.

Başkan Çetin Akın’dan İrem Nur bebeğe destek çağrısı

Başkan Çetin Akın konuşmasında ayrıca SMA hastalığı ile mücadelesi devam eden Turgutlu’nun evladı İrem Nur bebeğin yardım kampanyasına destek olunma çağrısını da yineledi.

Gecenin finali DJ Baran Zengin, Mas ve Basa ile oldu

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Ceza’nın ardından sahneye çıkan Turgutlulu genç rap müzisyenleri Mas ve Basa ile Eskişehir’de çalışmalarını sürdüren Turgutlulu müzisyen DJ Baran Zengin’in konseriyle sona erdi.



Halk eğitim merkezleri istihdama katkı sağlıyor

Koldereli çocuklarından Başkan Durbay’a duygusal veda!

Genel Başkan Özel, Durbay ailesiyle beraber taziyeleri kabul etti

Manisa’da eğitim camiasının acı günü

eTwinning 16. Ulusal Konferansı'nda Saruhanlı'dan Büyük Başarı

Dart Yıldız Kızlar İl Birinciliği Halitpaşa’dan

Ev değil cephanelik

Ziraat Odası Başkanı Okur’dan tarım sayımı uyarısı

Tırın bir başka tıra arakadan çarptığı kazada faciadan dönüldü

Türk-Japon projesine ‘en iyi makale' ödülü

Modern hayatın sessiz salgını: Dijital yorgunluk

Mankenler Kraliçesi Aslı Baş cinayet duruşması tekrar başladı

Saruhanlı Taekwondo Kursu Açıldı

Saruhanlı’da Vefat…

Şampiyon motosikletçi Özgür Çapacı, trafik kazasında hayatını kaybetti

Alkollü sürücünün çarptığı yaşlı kadın hayatını kaybetti

Polis 20 ton kaçak akaryakıt ele geçirdi

SARUHANLI’DA VEFAT…

Otomobilin çarpması ile metrelerce yükseğe savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Manisa FK’da Keçiörengücü mesaisi başladı

Uşak'ta otomobil ile hafif ticari araç çapıştı: 6 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 30.10.2022 18:12:00 2118 0
Tarih: 30.10.2022 18:12 Güncelleme: 30.10.2022 18:12
Haberi Sesli Oku