Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´yı makamında ziyaret etti.

 

Başkan Ulu, MHP olarak 2 Haziran Cumartesi günü Saruhanlı´da Kapalı Pazaryerinde düzenleyecekleri iftar yemeğine Başkan Yaralı´yı davet etti. Yaralı ise davete icabet edeceklerini söyledi.

 

Ziyarette, 24 Haziran´da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel seçimlerine yönelik de bir görüşme yapıldı. Cumhur İttifakı adı altında seçimlere birlikte katılma kararı alan Ak Parti ve MHP´nin, ülkenin bekası için aldığı bu kararın önemi konuşuldu ve Cumhur İttifakının Türkiye´de olduğu gibi Saruhanlı´da da seçimlere hazır olduğu vurgulandı.

 

Başkan Yaralı, burada yaptığı açıklamada 24 Haziran seçimlerinin önemine değinerek, Cumhur İttifakının, Türkiye´nin istiklâlini ve istikbâlini her şeyin üstünde tutan bir anlayışla, güçlü ve istikrarlı bir parlamento yapısının oluşturulması ve gelecek beş yıl içinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin bütün kurum ve kurallarıyla yerleşmesini temin etmeyi hedeflediğini kaydetti.

 

Milletin sesine kulak vererek uzlaşan ve bu uzlaşısını Cumhur İttifakı ile taçlandıran AK PARTİ ile MHP´nin ülkenin bekası için önemli bir karar aldığını ifade eden Yaralı, şöyle dedi;

 

"Cumhur İttifakı´nın 24 Haziran yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki ortak adayı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´dır. Cumhur İttifakı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın yeni hükûmet sistemine göre büyük bir seçmen desteği ile Cumhurbaşkanı seçilmesi için birlikte çalışacak, gayret gösterecektir."

 

Başkan Ulu ise 24 Haziran´da birlikte yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin Türkiye için hayati önem taşıdığını dile getirerek şunları söyledi;

 

"24 Haziran seçimleri, bir taraftan Türkiye´yi hedef alan sistematik saldırılara karşı güçlü bir cevabın verileceği, diğer taraftan da ülkemizin ayağındaki prangaları söküp atarak, bu saldırıları kalıcı olarak bertaraf edecek ve Türkiye´yi parlak bir istikbale taşıyacak yeni hükümet sisteminin tam olarak yürürlüğe girecek seçimlerdir. İnanıyoruz ki 24 Haziran´da milletimiz tercihini büyük ve güçlü Türkiye´nin inşası için yola çıkmış, şeffaf, bağımsız, kirli hesaplardan uzak, hasbi duygularla kurulmuş, Cumhur İttifakı´ndan yana kullanacaktır."



Saruhanlı CHP’de neler oluyor? Zeki Bilgin istifa etti… Özalper’in sözlerinin perde arkasında ne var?

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Çocuklara ‘çevre’ bilinci aşılanacak

Otomobille çarpışan traktör ikiye bölündü

Gördes Huzurevi’nde 'Engelsiz işgücü' buluşması

Kira borcu olan kiracılar için ‘kesin tahliye’ maddesi meclisten döndü

Başkan Özalper yeni yönetimiyle basının sorularını yanıtladı

Manisa’da 27 yıl hapisle aranan dolandırıcı sahte kimlikle yakalandı

Saruhanlı MEB’den Resfebe Yarışması Ödül Töreni Gerçek

Turgutlu'da hemzemin geçitte kaza: Kamyonetin kasası koptu

Polis memuru kalbine yenik düştü

TOBB Manisa Kadın Girişimciler İcra Komitesi Turgutlu'da toplandı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

Trenin çarptığı kamyonet ikiye bölündü: 1 yaralı

Trafik kazası: 1 ölü, 8 yaralı

Başkan Dutlulu: “Manisa’nın Geleceğini Ortak Akılla İnşa Edeceğiz”

Yunusemre Halk Eğitimi Korosu’ndan “Sarı Zeybek” Konseri

Başkan Ekrem Cıllı’dan Bakan Murat Kurum’a Ziyaret

ŞEHZADELER BELEDİYE MECLİSİ KASIM AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Silahlı saldırı: 1 ağır yaralı

Karayolunda kaza: 1 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 30.05.2018 17:33:19 536 0
Tarih: 30.05.2018 17:33 Güncelleme: 30.05.2018 17:33
Haberi Sesli Oku