Tarih: 19.02.2019 14:27

Cumhur İttifakı Saruhanlı´da Seçimi Kazanacaktır

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Cumhur İttifakı Ak Parti Saruhanlı Belediye Başkan Adayı Burhan Tezcan, "Vatan ve millet sevdasıyla yola çıkan Cumhur İttifakı Saruhanlı´da seçimi kazanıp aziz milletimizin emrinde ve hizmetinde olacaktır" dedi.

Başkan Adayı Tezcan, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve Ak Parti teşkilatıyla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu´yu parti binasında ziyaret etti.

Ziyarette MHP teşkilatıyla bir araya gelen Tezcan, burada yaptığı konuşmada, seçimlere kısa bir süre kaldığını ve zaferin yakın olduğunu ifade ederek şöyle konuştu;

"Cumhur ittifakı olarak gayretle çalışıyoruz. Amacımız Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile 17 ilçede belediye başkanlığını almak. Bunun için gerekli çalışmayı ve gayreti gösteriyoruz. Allah´ın izni, milletimizin desteğiyle seçimi kazanıp aziz milletimize hizmet edeceğiz. Bizler hizmet üreterek, yatırım yaparak hizmet ettiği aziz milletimizin gönlünde yer edecek gayret içinde olacağız.

Bizler açısından yeni dönemin belediyecilik anlayışını belirleyen en önemli unsur hiç kuşkusuz; Gönül Belediyeciliğidir. Çöp toplamak, musluktan su akıtmak, gibi klasik belediye hizmetleri Gönül Belediyeciliği açısından artık bir başarı ölçütü değildir. Başarının ölçütü; insanı ve medeniyet tasavvurumuzu merkeze alan, doğanın, çevrenin hakkını ve hukukunu koruyan, tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkan, kimlik sahibi özgün şehirler kurabilmektir. Ancak hepsinden önemlisi, başarımızın ölçütü aziz milletimizin emanetine asla halel getirmeden, onu titizlikle koruyup, daha da zenginleştirerek, büyük işler gerçekleştirmek, ilçemizde yaşayan insanımızı mutlu ve umutlu kılabilmektir."

Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Gökmen ve MHP İlçe Başkanı Baki Ulu ise konuşmalarında Cumhur İttifakı´nın önemine dikkat çekerek, el ele, omuz omuza verip çalışacaklarını ve seçimi kazanıp millete hizmet edeceklerini ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —