Çocuklarının gözü önünde bıçakladı

Kağıthane’de eşi tarafından darp edilen kadının, ekmek bıçağıyla kocasına evde saldırdığı anların yeni görüntüleri ortaya çıktı. Dehşet anlarında kadının, çocukların gözü önünde eşine saldırıp yaraladığı ve adamın da acıdan çığlık attığı görüldü.

Kağıthane Şirintepe Mahallesi’de önceki hafta Çarşamba günü saat 12.00 sıralarında meydana gelen olayda, evli olan Abdülhamit Y. (26) ve Nuray Y. (25) arasında bir süre önce şiddetli geçimsizlik başlamıştı. Olay günü ikili evlerinde olduğu esnada birbirleriyle aldatma iddiası nedeniyle tartışmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Abdülhamit Y., eşini darp etmeye başlamıştı. Kavganın daha da şiddetlenmesi üzerine Abdülhamit Y. bıçakla eşini kolundan yaralamıştı.

Sokak ortasında eşini bıçaklayıp kaçmıştı

Aldığı yaranın ardından sinir krizi geçiren kadın, mutfaktan ekmek bıçağı alarak dışarıya çıkan eşinin peşinden koşmaya başlamıştı. Öfkeden deliye kadın kendini darp ederek bıçakla yaralayan eşini, göğsünün altından bıçaklamıştı. Aldığı bıçak darbesiyle sendeleyen adam bir süre sonra yere yığılmıştı. Aracın lastiklerini de bıçaklayan kadın, bir hamle daha yapacağı esnada çevredeki esnaf araya girmişti. Elindeki bıçağı güçlükle alan esnaf ardından kadını sakinleştirmeye çalışmıştı.

Esnaf güçlükle elinden bıçağı almıştı

Yaralı adam yere yığıldığı esnada ise eşi Nuray Y. taksiye binerek kaçmıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edilmişti. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında Abdülhamit Y., ambulansla Sarıyer Seyrantepe’deki Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Adamın hayati tehlikesi olmadığı öğrenilirken, kadının ise hastanede tedavi olmaya gittiği öğrenilmişti.

Çocuklarının gözü önünde bıçaklamış

Sokakta yaşanan olay öncesi çiftin evde yaşadığı o dehşet anlarının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, kadının eline ekmek bıçağı aldığı ve eşine doğru yürüdüğü görülüyor. Eşine tehdit ve hakaretlerini sürdüren kadının salonda oturan eşini bıçakla saldırıp yaralıyor. Çocuklarının gözü önünde yaşanan olayda, adam çığlık atarak bağırıyor.

Kağıthane polisi hastanede gözaltına almıştı

Öte yandan olayla ilgili çalışma başlatan Kağıthane Devriye Ekipler Amirliği polisleri, eşini bıçaklayan Nuray Y.’yi tedavisinin ardından gözaltına almıştı. İlk kavganın yaşandığı evde arama yapan polis, olayda kullanılan bıçağı da ele geçirmişti. Ardından emniyete götürülen kadının burada ifadesi alınmıştı. Nuray Y. ifadesinde, eşi ile daha öncesinde ikamette tartıştığını kendisini darp ettiğini ve sol kolundan yaraladığını daha sonra eşinin aşağı indiğini ve kendisinin de mutfaktan bıçak alarak eşinin yanına indiğini sokakta kavgaya devam ettiğini söylemişti.

Savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı

Eşinin sol göğsünden yaralandığını ardından da ise kendi tedavisi için taksi ile hastanesiye gittiğini itiraf eden kadına, “kasten yaralama” suçundan adli işlem yapılmıştı. İşlemleri tamamlanan kadın, savcılık talimatıyla emniyetten serbest bırakılmıştı.



Manisa’da kamyonetin çarptığı bisikletli öldü

Evinin bahçesinde ağaç kesmeye çalışan adam feci şekilde can verdi

Yıldırım düşen 50 yaşındaki ağaç ortadan ikiye bölündü

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

O saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı

Damadın eniştesinden ilginç düğün hediyesi

METUNATION takımı TEKNOFEST’te Türkiye 1’incisi oldu

Kask ve kaldırım denetiminde 1,7 milyon lira ceza

Manisa’da öğrencilere kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi

Son ankette büyük sürpriz! Tahminler altüst oldu...

Saruhanlı'da vefat...

İzmir'de lastik tamircisinde yangın kontrol altında

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Minibüsle çarpışan bisikletli hayatını kaybetti

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

HPV aşısı olduktan sonra da düzenli kontroller aksatılmamalı

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Samet Çini Gözyaşları arasında toprağa verildi

Muharrem Ekici’nin Adı Gençlik Merkezine verilecek

Sarıgöl'de Sultani üzüm yarışması

Şehit Uzman Çavuş Yeşil’in Salihli’deki baba ocağında helallik alındı

Dönerci bir aylık kazancını Gazze’ye bağışladı

Belediyeye bağlı çarşıda kripto madenciliği iddiası

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 24.10.2023 10:47:00 1221 0

Tarih: 24.10.2023 10:47 Güncelleme: 24.10.2023 10:47
Haberi Sesli Oku
16.09.2025 18:47:00