SARUHANLI - Türkiye’nin en çok tercih edilen dijital televizyon platformu TV+, yarıyıl tatilini çocuklara özel çizgi film ve animasyonlarla karşıladı.

Turkcell açıklamasına göre, Türkiye’nin en çok izlenen dijital televizyon platformu TV+, bu yarıyılda da minik izleyicilerini unutmadı.

Çocuklar için yayınladıkları çizgi film ve animasyonları özenle seçen TV+, uzaktan eğitim döneminde DaVinci ve English Club TV gibi kanallarla öğrencilere hem eğlenecekleri hem de öğrenecekleri yapımlar sunmaya devam etti.

Kovid-19 salgını sebebiyle zor bir eğitim-öğretim yılını geride bırakan çocuklar, TV+ çocuk kanalları sayesinde keyifli bir yarıyıl tatili yaşayacak.

Her yaştan izleyici kitlesine sahip dijital televizyon platformu TV+’ın çocuklara yönelik kanalları arasında yer alan Disney Channel, Disney Junior, Cartoon Network, Baby TV, Duck TV, Minika Çocuk, Minika Go ve TRT Çocuk kanallarının yanı sıra listeye yeni eklenen Nicktoons ile toplam kanal sayısı dokuza ulaştı.

Dünyanın en çok seyredilen çocuk kanalları arasında olan Nickelodeon’da yayınlanan 500 bölümlük içeriği kataloğuna ekleyen TV+, yüzlerce çizgi film, animasyon ve çocuk programı ile miniklere keyifli anlar yaşatıyor.

Platforma eklenen yapımlar arasında; 'Back at the Barnyard', 'Işıltı ve Parıltı', 'Blaze ve Yol Canavarları', 'Canavar Bunsen', 'Dora ve Arkadaşları' bulunuyor.

Yeni eklenen diğer yapımlar arasında 'Harvey Beaks', 'Pençe Devriyesi' olarak adlandırılan ve kurtarma köpeklerinden oluşan bir ekibin hikayesini konu alan 'Paw Patrol', 'Ninja Kaplumbağaların Yükselişi', 'Rusty Rivets' ve uzun yıllardır popülaritesini koruyan karakterlerin su altı şehrindeki maceralarını ve çabalarını anlatan 'SüngerBob KarePantolon' yer alıyor.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 31.01.2021 09:00:00 10491 0

Tarih: 31.01.2021 09:00
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00