Çoban yanında işe girdiği sürü sahibinin 70’e yakın hayvanını çaldı
Afyonkarahisar’da yanında çalıştığı sürü sahibinin 70’e yakın koyun ve koçunu çalarak satan çoban Jandarma Suç Araştırma Timi’nin (JASAT) başarılı takibi sonrası otelde yakalanarak gözaltına alındı.
Olay, kent merkezine bağlı Bostanlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, A.G. (63) isimli şahıs jandarmaya başvurarak 70’e yakın koyun ve koçunun çalındığı belirterek yardım istedi. A.G., ifadesinde olayı bir ay önce işe aldığı çoban E.Y.’nin gerçekleştirmiş olabileceğini ve ondan şüphelendiğini söyledi. İhbar üzerine harekete geçen JASAT dedektifleri E.Y.’nin olay sonrası kayıp olduğunu belirledi. İncelemelerine devam eden ekipler E.Y.’nin Suldandağı ilçesinde bir otelde kaldığını tespit etti. Gözaltına alınan E.Y.’nin bir çok suçtan aranma kaydı olduğu ortaya çıktı.
E.Y., sorgusunda hayvanları çaldığını kabul ederek, hayvanları G.A.(34) ve M.Y. (38) isimli şahıslara sattığını itiraf etti. Şahısların ağılına baskın düzenleyen JASAT ekipleri yaptıkları aramada çalınan koyunları buldu.
Olay sonrası E.Y., gözaltına alınırken, G.A. ve M.Y. isimli şahıslar hakkında ise ‘suç eşyasını satın alma veya kabul etme suçundan’ ifadeleri alınacağı kaydedildi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 15.01.2024 13:19:00 2034 0

Tarih: 15.01.2024 13:19
Haberi Sesli Oku
2.05.2025 17:05:00