Anahtar Kelimeler: Citroen' yüzde ' başlayan fırsatları

SARUHANLI - Citroen, güçlü tasarım, üstün konfor özellikleri ve gelişmiş teknolojiye sahip tüm modelleri için ocak ayında çok uygun faiz oranları ve birbirinden avantajlı fiyatlar sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 2020 model yılı Citroen konforuna 50 bin TL için yüzde 0,69'dan başlayan faiz fırsatları ile ulaşmak mümkün olacak.

Özgün tasarımı ve dinamik yapısıyla gerçek bir SUV olan yeni Citroen C5 Aircross SUV, 207 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 50 bin TL'ye özel 12 ay yüzde 0,69 faiz seçeneğiyle sunuluyor.

Kompakt boyutlarıyla kullanışlılık ve geniş iç hacmi bir arada sunan, segmentinin yaratıcısı Citroen Berlingo'ya 50 bin TL için 12 ay yüzde 0,69 faiz ile sahip olunabilecek.

Citroen binek modellerinden Citroen C3, benzersiz SUV deneyimi sunan Citroen C3 Aircross SUV, yüksek performans ve düşük yakıt tüketimi sunan C-Elysee, 50 bin TL için 12 ay yüzde 0,69 faiz ile satışa sunuluyor.

Ayrıca, verimli ve ekonomik BlueHDi motorlarla donatılmış tüm Citroen hafif ticari modellerine 50 bin TL için 12 ay yüzde 0,69 ile sahip olmak mümkün.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 9.01.2020 11:24:00 699 0
Tarih: 09.01.2020 11:24 Güncelleme: 09.01.2020 11:24
Haberi Sesli Oku