MANİSA - Manisa'da evinde cinnet getiren Zafer Zeybek isimli şahıs, tartıştığı eşini bıçaklayarak hunharca öldürdü. Şoka girdiği öğrenilen Zeybek, bir süre sokakta beklerken komşular tarafından kanlı giysileri fark edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler Zeybek'i gözaltına aldı.

Evde cinnet getiren Zafer Zeybek, tartıştığı karısı Huriye Zeybek'e bıçakla saldırdı. Karısını bıçaklayarak öldüren Zeybek, bir süre şoka girerek bekledikten sonra apartmandan çıktı. Komşuları tarafından üzerindeki kanlarla görülen Zeybek daha sonra tekrar evine girerken komşuları da polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri evde Huriye Zeybek'in cansız bedeniyle karşılaştı. Karısını öldürdükten sonra evde bekleyen Zafer Zeybek ise polis ekiplerince gözaltına alınarak karakola götürüldü. Huriye Zeybek'in cansız bedeni morga kaldırılırken cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı.



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 24.10.2022 06:52:00 1272 0
Tarih: 24.10.2022 06:52 Güncelleme: 24.10.2022 06:52
Haberi Sesli Oku