Cinayet sanığı serbest bırakıldı, dışarıda 2 kişiyi daha vurdu

Adana'da bir kişiyi öldürdükten sonra hapse giren ve daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan şüpheli, dışarıda 2 kişiyi daha tabancayla yaraladı ardından ev kurşunlama ve otomobil kundaklama suçlarına karıştığı öğrenildi

Adana'da bir kişiyi öldüren sanık tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıktan sonra 2 kişiyi daha vurup birçok suça karıştı. Ardından hakkında müebbet hapis cezası verilen zanlı Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Şubesine bağlı ekipler tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, 28 Ağustos 2021 yılında Yüreğir ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde Beytullah Atak (23), kendisine borcu olan Sinan Dalşık ile buluştu. Atak, borcunu ödemeyen Sinan Dalşık'ı karnından tabanca ile vurarak olay yerinden kaçtı. Hastaneye kaldırılan Dalşık olaydan 2 gün sonra yaşamını yitirdi. Atak ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Cinayet sanığı serbest bırakıldı, dışarıda 2 kişiyi daha vurdu"

Ocak ayında mahkeme kararıyla Atak, tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Hakkında müebbet hapis cezası istenen Atak'ın, cezasını Yargıtay onadı. Bu sırada dışarıda kaçak olarak gezen Atak, daha önceden aralarında husumet bulunduğu Ahmet Güneş'i 7 Mart günü bacaklarından, 12 Mart'ta ise kendisini darp ettiği öne sürülen Yusuf Saltaş'ı sağ bacağından tabancayla yaraladı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Atak'ın Yüreğir ilçesine bağlı Kiremithane Mahallesi'nde saklandığını tespit etti. Cinayet Büro polisleri operasyon için hareket geçti. Polisleri fark eden Atak, oturduğu müstakil evin damına çıkarak bitişiğindeki evin bahçesine atlayıp kaçmaya başladı. Peşinden koşan ekipleri şüpheliyi girdiği ara sokakta yakaladı.

İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen Atak suçlamaları kabul etti. Atak, farklı zamanda bir evin kurşunlanması ile bir otomobilin kundaklanması olayının şüphelisi olduğunu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Atak, tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürhan Özcan’ın Acı Günü: Annesi Münevver Özcan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Saruhanlı'da vefat...

Kan donduran vahşet: Aile evlerinde ölü bulundu, komşular şokta!

Ticari taksiyle geldikleri ilçede 2 milyon TL'lik dolandırıcılık yaptılar

Ev olarak kullanılan iş hanında çıkan yangında 17’si çocuk 21 kişi kurtarıldı

İş kazası: 55 yaşındaki Şahıs hayatını kaybetti

Ünlü profesör Canan Karatay eşini kaybetti! Ölümüyle sarsıldı

Bilişimde ortak akıl

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Yangında 2 ev kullanılmaz hale geldi

Renkli tabak kuralı ile bağışıklık güçlendirilebilir

Hem öğretmenler hem veliler yarıştı

Manisa SAL'da heyecan başladı

Manisa'da 61 kadın öğretmen 24 Kasım’ı Gençlik Kampında kutladı

Eğitimci başkan emekli öğretmenleri konuk etti

Önce belgesel ardından söyleşi

Otomobil tarlaya uçtu: 1’i bebek 5 yaralı

Alaşehir’de sentetik ecza operasyonu: 1 tutuklama

16 yaşındaki genç kız av tüfeği ile vurulmuş halde bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 28.03.2023 11:16:00 1748 0
Tarih: 28.03.2023 11:16 Güncelleme: 28.03.2023 11:16
Haberi Sesli Oku