Tarih: 24.08.2013 17:10

Çiftçinin Mağduriyeti Giderilecek

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, borçlarından dolayı elektrikleri kesilen çiftçilerin mağduriyetinin giderileceğini bildirdi.

Özdağ, borcu olan vatandaşların mayıs ayından bugüne kadar olan borçlarını ödemeleri durumunda, geçen dönemlere ait elektrik borçlarında yapılandırma yapılarak sorunun çözüleceğini ve kesilen elektriklerin açılacağını söyledi.

Özdağ, "Bu borçlar gerek tarımsal sulama gerekse trafolarla ilgiliydi. Geçmişte bu borçlarla ilgili önce af sonrada yapılandırma olmuştu. Herkes devlete olan borçlarını yapılandırabilecek. Dağıtıcı firmanın vatandaşların borçlarıyla ilgili yapılandırmayı yaparken mayıs ayından bugüne olan borçlarını ödeme şartı bulunmakta. Şayet mayıs ayından bu yana borcunu ödemişlerse vatandaşlarımız geriye dönük borçları nedeniyle elektrikleri kesilmeyecek ve elektrikleri kesikse açılacak.

Bu durumda olan vatandaşlarımız varsa hemen GEDAŞ`ın ihalesini alan sorumlu şirket Aydem`e veya teşkilatlarımıza müracaatta bulunsunlar. Mağdur durumda olan vatandaşlarımızın mağduriyetleri giderilerek çiftçilerimiz sağlıklı şekilde ekinlerini sulayabilecek, elektriklerini kullanabilecek. Manisa tarımına da artı değer kazandıracaklar." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —