Anahtar Kelimeler: Referandumda Haritası Hazır

SARUHANLI - Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Örgütü 16 Nisan´da gerçekleşecek olan ´Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi´ referandumu ´´Referandumda Yol Haritası´´ konulu toplantısı yaptı.

Genişletilmiş İlçe Örgütü toplantısında 16 Nisan´da yapılacak olan referanduma yönelik ilçe örgütü olarak nasıl bir strateji sürdürüleceği görüşüldü.

CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar toplantının ardından Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada, ?CHP Saruhanlı İlçe Örgütü olarak ´´Referandumda Yol Haritamız´´ konulu toplantımızı yaptık. Görüşlerimizi aktardık. Referandum için bizler hazırız.? Dedi.

CHP İlçe Başkanı Sunar, Tek Adamın Egemen Olacağı Rejime ?HAYIR´ demek için tüm güçleriyle çalışarak yurttaşları anlatacaklarını söyledi.

-Ülkede demokrasi, özgürlük, huzur yok-

CHP´li Sunar, şöyle dedi; ?Yeni anayasa değişikliği ve Başkanlık sistemine ?Hayır? oyu kullanacağız. ?Bu sefer de referandumdan evet çıkarsa terör biter´ diyorlar. Başbakan Yardımcısı tarafından vatandaşlara ?Eğer evet derseniz terör biter´ demek hem vebali çok ağır bir cümle hem de açık bir tehdittir. Bunu asla kabul edemeyiz. AKP´nin uyguladığı politikalar sonucunda vatandaşın cebinde para, evinde ekmek, mahsulüne fiyat yok. Ülkede demokrasi, özgürlük, huzur yok. Bu nedenle AKP´ye de, politikalarına da, dayatmak istediği yeni anayasaya da ?Hayır? diyoruz.?

-Bunun bir rejim değişikliği olduğunu söyledik-

Partilerinin anayasa değişikliği ve başkanlık sistemi konusunda süreç boyunca dik bir duruş sergilediğini anımsatan Başkan Sunar, şunları kaydetti; ?Bunun bir rejim değişikliği olduğunu söyledik. Niçin bu kadar acele edildiğini sürekli sorduk. Demek ki bir an önce rejimi değiştirip, baskı rejimi kurulmak isteniyor. Cumhuriyeti kuran parti, şimdi de Cumhuriyeti kurtarmakla görevlidir.?

-Bu Mesele Türk Halkının meselesidir-

İlçe Başkanı Sunar, ?Bizim oyumuz Hayır´lı bir oydur, Hayırlı oyumuzu anlatmak için ön çalışmalarımızı tamamladık, köy, köy, sokak, sokak gezerek vatandaşlarımıza anlatacağız. Çalışmalarımızda partimizin bayrağını kullanmayacağız. Çünkü bu mesele hepimizin meselesidir, Türk Halkının meselesidir. Elimizde, sadece Türk Bayrağımız olacaktır. Bu referandum Hayır´la sonuçlanacak ve Türkiye´nin önünde yeni bir sayfa açılacaktır. Halkımız referandumda ?Hayır´lı cevabını verecektir, Bunda en küçük bir tereddüdümüz yoktur. Tek adamın egemen olacağı rejim değişikliğine HAYIR ve Yaşasın Parlamenter Demokrasi diyoruz.? Şeklinde konuştu.



Saruhanlı'da vefat...

Sadettin Saran gözaltına alındı!

Kadın hırsız, 28 yıl hapisle aranıyordu, polis kıskıvrak yakaladı

Öğrenciler birbirine girdi: Sokak boks ringine döndü

Saruhanlı’da Vefat…

Belediyeden her gün 193 Vatandaşa Sıcak Yemek Gidiyor

Yeni yılın üzümleri depodan değil bağdan

Manisa’da aile yapısının güçlendirilmesi için toplantı yapıldı

Manisa'da bağımlılıkla mücadelede kararlılık vurgusu

Elvan Özerdim davasında savcılık mütalaası açıklandı

Kendisi ayrı, çekirdeği ayrı şifa kaynağı

Süratli otomobilin çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü kadın hayatını kaybetti

Kan donduran olay: Alkollü eğlence dönüşü darp edilen bebek hastanelik oldu

Torunu tarafından bıçaklanan babaanne hayatını kaybetti

MANİSA KÜÇÜK SANAYİSİNİ DÖNÜŞTÜRECEK PROJENİN LANSMANI YAPILDI

Kırkağaç’ta kamyonet ile tır çarpıştı: 1 yaralı

MEB, fenomen öğretmenler için harekete geçti! Ağır cezalar yolda

53 yıllık bilim yolculuğunda ‘zirve’ ödül

Manisa’da 15 ton atık ilaç doğaya karışmadan imha edildi

Manisa CBÜ en iyi 20 üniversite arasına girdi

Öğretmen milyonluk ev ve araçlarını TSK'ya bağışladı, 'psikoz' denilerek hastaneye yatırılmak istendi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 17.02.2017 09:08:13 769 0
Tarih: 17.02.2017 09:08 Güncelleme: 17.02.2017 09:08
Haberi Sesli Oku