SARUHANLI - Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar, ?Çağdaş bir ülkede, özgür, yansız ve ilkeli olarak çalışan gazeteciler, kamuoyunun gelişmesine en büyük katkıyı sağlayan meslek guruplarının başında gelmektedirler.? dedi.

CHP´li Sunar, 24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışı ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Sunar mesajında şunları kaydetti; ?99 yıl önce bugün kaldırılan basın sansürünün yıl dönümünde basın mensuplarının asılsız suçlamalarla hapsedildiği günleri yaşıyoruz. Fikir özgürlüğü, basının en temel hakkıdır. Maalesef her türlü baskı ve yaptırıma uğrayan basınımızın bazıları kalemlerinden maruz kalmış, bazıları da kalemlerini bırakmak zorunda kalmıştır. Ne yazık ki; Bu tablo dürüst, özgür ve ilkeli bir gazeteciliğin sürmesine vurulmuş bir pranga gibi, ülkemizin gelişmesine ve uluslararası imajına olumsuz bir etki yapmaktadır.
24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışı ve Basın Bayramında tecelli edecek adalet ile tutuklu bulunan gazetecilerin özgürlüklerine ve kalemlerine kavuşmasını bekliyoruz.?

İlçe Başkanı Sunar, İlçenin eğitim, sağlık, kültür, temiz çevre, ekonomik hayat, iş olanakları bakımından yüksek yaşam standardına ulaşması için halkın istek ve sorunlarını yetkililere ileten, yapılan hizmetleri kamuoyuna duyuran Saruhanlı´da görev yapan yerel basın emekçileri başta olmak üzere tüm basın emekçilerinin 24 Temmuz Basın Bayramını kutladıklarını dile getirdi.



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 24.07.2017 17:47:28 429 0

Tarih: 24.07.2017 17:47
Haberi Sesli Oku
19.06.2025 15:17:00