SARUHANLI - CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar, darbe girişimine karışan erlerin, yargı sürecinden muaf tutulmasını talep etti.

İlçe Başkanı Sunar, 15 Temmuz Cuma akşamı ordu içerisinde bir grup asker tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi ile ilgili basın açıklaması düzenledi.

Basın açıklamasını yapan Sunar, darbe girişimi sırasında yaşanan çatışmalarda şehit olanlara Allah´tan rahmet diledi.

 İlçe başkanı Sunar, açıklamasında şunları kaydetti; "Halkımızı sağduyulu olmaya davet ediyoruz. Darbeden hiç bir haberi olmayan sadece komutanların emrini yerine getiren, hiç bir yetkisi ve sorumluluğu bulunmayan 20 yaşındaki gencecik askerlerin katledilmesi ve linç edilmesi hiç bir şekilde kabul edilemez. Emir komuta zincirinde verilen emirleri yerine getiren bu genç askerlerin ceza kapsamı dışında tutulması bizim ve tüm kamuoyunun talebidir. Bizler; askeri darbeye de, sivil darbeye de, tek adam yönetimine de sonuna kadar karşıyız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak ülkenin iç savaşa sürüklenmesine, Cumhuriyet´in temel niteliklerinin alaşağı edileceği bir rejim değişikliğine asla izin vermeyeceğiz. Tarihimizden aldığımız güçle halktan, emekten, barıştan ve demokrasiden yana güçleriyle birlikte mücadeleye devam edeceğiz.



Dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi: 2 yaralı

Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda Arif Bilek güven tazeledi

Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 17.07.2016 22:11:19 666 0
Tarih: 17.07.2016 22:11 Güncelleme: 17.07.2016 22:11
Haberi Sesli Oku