TURGUTLU - CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, ?CHP´nin içinde terör örgütü ile toplu iğnenin başı kadar irtibatı olan hiçbir milletvekili yok? diyerek tepki gösterdi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ile Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Cumhuriyet Halk Partisi Turgutlu teşkilatı tarafından düzenlenen ?Anayasa Değişikliği ve Referandum Süreci´ konulu konferansa katıldı. Turgutlu Mesadet Özcan Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş, Parti yöneticileri ve partililer katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını yapan CHP İlçe Başkanı Erk Kayabaş, 16 Nisan´da yapılacak olan halk oylamasında ´hayır´ oyu vereceklere terörist yakıştırması yapılmasının yanlış olduğunu söyledi.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise, ?Ülkemiz için son derece hassas bir tercih dönemi ile karşı karşıyayız. Bütün yurttaşlarımız, bütün seçmenlerimiz, ülkemizin geleceğine dair çok önemli bir karar verecek. Bu verilecek karar, ülkeyi özgürlükler açısından, demokrasi açısından ve ekonomi açısından önemli bir yol ayrımına getiriyor. 16 Nisan günü biz ülkenin rejiminin değiştirilmesine karşıyız. Bu ülkeyi seven, geleceğini felakete sürüklemek istemeyen herkesin en doğru, en hayırlı kararı vereceğine inanıyorum? diye konuştu.

"Açıklamazsan müfterisin"
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu´nun Antalya´da vatandaşlara hitap ederken, ?CHP içinde Türkiye´nin güçlenmesini istemeyen çok milletvekili var, ön seçimlerle gelmiş. PKK´yı destekleyen milletvekilleri var, DHKP-C´li milletvekilleri var? sözlerine de cevap veren Özgür Özel, ?Türkiye´nin diplomasisini her gün rezalete bulaştıran partinin, bu işi beceremeyenler zincirinin son halkası Dışişleri Bakanı, Cumhuriyet Halk Partisi´nin içinde bahsettiğin terör örgütünün yanından, yakınından geçmiş, o terör örgütü ile toplu iğnenin başı kadar irtibatı olan hiçbir milletvekili yok. Varsa çıkıp sen açıkla" dedi. Özel, bu kişileri açıklamaması durumunda Çavuşoğlu´nun müfteri olacağını savundu.



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 6.03.2017 08:15:05 468 0

Tarih: 06.03.2017 08:15
Haberi Sesli Oku
17.06.2025 16:22:00