SELENDİ ? CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, ?Biz ne 2010´da ne önce de sonra hiç aldanmadık, hiç kimseyi de aldatmadık? dedi. 
Referandum çalışmaları kapsamında Manisa´nın Selendi ilçesine gelen CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Demokrasi Meydanı´nda vatandaşlara seslendi. Anayasa değişikliğiyle ilgili Özel, ?Biz bu meseleyi çok net söylüyoruz. Seçilecek ilk başkan ve sonraki başkan Kılıçdaroğlu bile olsa karşıyız. Şu anda bir kişinin üzerine uygun bir kıyafet dikiyorlar ama bu bir sonrakinin üzerine oturması mümkün olmayan ve bir kriz çıkmasına neden olacak bir elbise bu. Bu ülke kolay kazanılmadı? dedi. 
2010´daki referanduma değinen Özel, ?12 Eylül 2010´da bir referandum vardı. O zaman HDP ?Yetmez ama evet´ diyordu. MHP ?hayır´ diyor ama miting yapmıyordu. AKP o günkü en samimi olduğu kişiyle birlikte ?evet´i savunuyordu. Diyorlardı ki hukukun üstünlüğü olacak, üstünlerin hukuku değil. Mahkemeler adil olacak diyorlardı. Sadece ?hayır´ı anlatan ve savunan CHP idi. 
Bugün gelinen noktada yine evet diyorlar. Geçen sefer biz ?hayır´ derken onlar ?evet´ diyordu. Peki, ne oldu? Diyorlar ki, ?Kandırılmışım rabbim ve milletim beni affetsin.´ Ancak şunu söyleyeyim. Biz ne 2010´da ne önce de sonra hiç aldanmadık, hiç kimseyi de aldatmadık? diye konuştu.



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 14.04.2017 10:16:14 549 0

Tarih: 14.04.2017 10:16
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00