Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10041,2%0,43
  • DOLAR

    32,36% 0,14
  • EURO

    34,84% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2400,89% -0,02
  • Ç. ALTIN

    3859,53% -0,19

CHP´li Belediye Başkanı Bilgin, Dualarla Görevine Başladı

CHP´li Belediye Başkanı Bilgin, Dualarla Görevine Başladı

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Millet İttifakı CHP Saruhanlı Belediye Başkan adayı olarak seçime katılan ve seçimi kazanarak dün mazbatasını alan Zeki Bilgin, Belediye binası önünde kurban kesilerek ve dualar okunarak g

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Millet İttifakı CHP Saruhanlı Belediye Başkan adayı olarak seçime katılan ve seçimi kazanarak dün mazbatasını alan Zeki Bilgin, Belediye binası önünde kurban kesilerek ve dualar okunarak görevine başladı.

 

Başkan Bilgin, Meclis üyeleri ve Millet İttifakına gönül veren vatandaşlarla birlikte CHP İlçe binasından Belediye binasına kadar yürüyerek vatandaşları selamladı.

 

Belediye binası önünde Belediye personeli ve vatandaşlar tarafından karşılanan Bilgin, burada kendisini karşılayan ilçe sakinleriyle el sıkıştı. Daha sonra kurban kesimi yapıldı, akıtılan kan Başkan Bilgin´in alnına sürüldü.

 

Yapılan duanın ardından Belediye binası girişinde kendisine verilen Kuran´ı Kerim ve Türk Bayrağını öpüp üç defa alına koyan Başkan Bilgin Makamına geçti.

 

Makamında, Saruhanlı Eski Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´dan görevini devralan Bilgin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

 

"Rabbim bu görevi bize nasip etti. Bizler Saruhanlı´ya hizmet etmek için yola çıktık. Saruhanlı´da tüm partilere, CHP´li, İyi Partili, Saadet Partili, Ak Partili, HDP´li ve MHP´li tüm hemşerilerimizi bize güvendi bize destek verdi.  Eşit hizmet hakkına sahip çıkacağımızı buradan belirtiyorum. Saruhanlı Belediyesini halkın Belediyesi yapacağımızı ifade ediyorum. Saruhanlı´ya hizmet etmek için yola çıktık. Rabbim bizleri utandırmasın. Tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

Başkan Bilgin, makamında yaptığı açıklamanın ardından kendisini tebrik etmek için gelen vatandaşlarla tokalaştı ve fotoğraf çekildi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor