Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75

CHP´den Partililere ?HAYIR? Dersi

CHP´den Partililere ?HAYIR? Dersi

Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Teşkilatı 16 Nisan´da ´Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi´ için gerçekleştirilecek olan referandum için bir dizi çalışmalar başlattı. İlçe Örgütü bu kapsamda partililere ?İletişim ve Hayır Propagandası?

CHP´den Partililere ?HAYIR? Dersi

Saruhanlı CHP´den Partililere ?Hayır Propagandası? Eğitimi

Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Teşkilatı 16 Nisan´da ´Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi´ için gerçekleştirilecek olan referandum için bir dizi çalışmalar başlattı. İlçe Örgütü bu kapsamda partililere ?İletişim ve Hayır Propagandası? eğitimi verdi.

İlçe Başkanı Ayşe Sunar´ın başkanlığında gerçekleştirilen Eğitim toplantısına İlçe yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantıda, partililere referandum sürecinde ?Hayır´ propagandası konusunda vatandaşlara nasıl anlatılması gerektiği ve iletişim araçlarının kullanılması hakkında bilgiler aktarıldı.  

 CHP İlçe Başkanı Ayşe Sunar toplantının ardından Kardelen Gazetesi Muhabirine yaptığı açıklamada; ?İlçe Örgütümüz tarafından organize ettiğimiz ?İletişim ve Hayır Propagandası? eğitimini tamamladık. Çok güzel ve verimli bir eğitim gerçekleştirdik. Partililerimizin duyarlılığını gördükçe ?Hayır´a olan inancımız daha da arttı.? Dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor