SARUHANLI - Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Teşkilatı, bir süre önce ataması gerçekleşen Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ali Osman Çağlayan´ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarete, Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar, Cumhuriyet Halk Partisi Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Başkanvekili Zeki Bilgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

İlçe Başkanı Sunar, Başhekim Çağlayan´a yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ali Osman Çağlayan ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, Saruhanlı Devlet Hastanesi´nin fiziki olarak yetersiz kaldığını, yeni bir hizmet binası yapılması için tüm siyasi partilerin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi.

Dr. Çağlayan şöyle dedi; ?Kısa süre önce ilçede göreve başladım ama ilk gördüğüm hastane binasının fiziki olarak yetersiz kaldığı gördüm. İlçemize her şeyiyle yeterli olacak bir hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladık. Biz bu çalışmayı yaparken başta Saruhanlı halkı olmak üzere siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerini de yanımızda görmek isteriz. El birliği ile Saruhanlı ´ya modern bir hastane binası kazandıralım. Cumhuriyet Halk Partisi olarak sizlerden de bu konuya destek olmanızı bekliyoruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.?



Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 5.11.2016 15:27:27 403 0

Tarih: 05.11.2016 15:27
Haberi Sesli Oku
5.05.2025 11:04:00