Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,48%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

CHP Saruhanlı İlçe Örgütünden Ankara Çıkarması

CHP Saruhanlı İlçe Örgütünden Ankara Çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Örgütü ve Kadın Kolları başkan ve üyeleri Ankara ziyareti gerçekleştirdi.

SARUHANLI - Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Örgütü ve Kadın Kolları başkan ve üyeleri Ankara ziyareti gerçekleştirdi. 

CHP Saruhanlı İlçe Başkanı Ayşe Sunar başkanlığında ki heyetin 2 günlük Ankara seyahatinde öncelikli programları Anıt Kabir ziyareti oldu. Ardından da Meclis ve Genel Merkezi ziyaret gerçekleştirildi. 

Ankara seyahatinin ardından açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Ayşe Tütüncü, Ankara ziyaretleri ile iyi bir motivasyon kazandıklarını söyledi. Sunar şöyle dedi; ?İlçe yönetim kurulumuz ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız Zehra Bilgi ve kadın kolları üyelerimiz ile birlikte güzel bir Ankara gezisi gerçekleştirdi. Öncelikli olarak Atamızın huzuruna çıkarak Cumhuriyet ve ilkelerine bağlılığımızı ona ilettik. Ardından Parti Genel Merkezimize giderek Manisa Milletvekillerimiz ile birlikte Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu´nu ziyaret gerçekleştirdik. Aynı zamanda Türkiye Büyük Millet Meclisine ziyaret gerçekleştirdik.? 

CHP´li Sunar, Ziyaretleri süresince kendilerini yalnız bırakmayan CHP Manisa Milletvekili ve Gurup Başkanvekili Özgür Özel, Milletvekili Tur Yıdız Biçer ve Milletvekili Mazlum Nurlu´ya ilgilerinden dolayı teşekkür ettiklerini söyledi.

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor