SARUHANLI - Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ayşe Sunar, 1 Kasım 2015 Erken Genel Seçim sonuçlarını yönetim kurulu ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptıklarını söyledi.

İlçe Başkanı Sunar, İlçe teşkilat binasında yaptığı basın açıklamasında, 1 Kasım 2015 erken genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı´da 13.029 oy aldığını, 7 Haziran Milletvekili seçimlerinde Saruhanlı´da birinci parti olduğunu,1 Kasım Genel seçimlerinde aldığı oyu koruyarak oy yüzdeliğinin arttığını söyledi.

Partisinin Saruhanlı Merkez Mahallerinde oyunu arttırarak birinci parti olduğunu ifade eden Sunar, şöyle dedi; ?1 Kasım seçimlerinde MHP´den AKP´ye oy geçişi olduğundan sıralama değişmiştir. Cumhuriyet Halk Partisine her zaman olduğu gibi Saruhanlı´da, Manisa´da ve tüm yurt genelinde seçmeni sahip çıkmıştır.?

-?Çalışmalarımızı ara vermeden sanki yarın seçim olacakmış gibi devam edeceğiz?-

Seçim döneminde özveriyle çalışan tüm partililere teşekkür ettiğini belirten Sunar, Şunları kaydetti; ?Çalışmaları ve oylarıyla partimize sahip çıkan partililerimize, kadınlarımıza, gençlerimize, gönüllülerimize ve partimize oy veren tüm hemşerilerimize yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ederim. CHP Saruhanlı İlçe Örgütü olarak çalışmalarımıza ara vermeden, sanki yeniden seçim olacakmış gibi ülkemizin ve ilçemizin aydınlık geleceği için, yarınlarımız için dün olduğu gibi şevkle ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Partimiz halkımızdan aldığı güçle hak, hukuk, demokrasi, emek, özgürlük, çağdaşlık mücadelesini sürdürmeye, Cumhuriyetimizin değerlerini savunmaya güçlü bir şekilde devam edecektir.?



Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 6.11.2015 14:25:26 368 0

Tarih: 06.11.2015 14:25
Haberi Sesli Oku
3.05.2025 11:04:00