Anahtar Kelimeler: 0

CHP 19 MAYIS KUTLAMALARINA KATILMADI

 

SARUHANLI - Cumhuriyet Halk Partisi Saruhanlı İlçe Yönetimi, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamalarına katılmadı.

 

CHP İlçe Başkanı Muharrem Ekici ve partililer, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı” kutlamalarında saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasının ardından tören alanını terk etti.

 

Törenden ayrıldıktan sonra parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Ekici, milli bayramlara yönelik getirilen kısıtlamaları protesto etmek amacıyla kutlamalara katılmadıklarını bildirdi.

 

Geçmişten bu yana bütün iktidarlar döneminde coşkuyla ve sevgiyle kutlanan Milli Bayramların öneminin yok edilmeye çalışıldığını ifade eden Ekici, şöyle dedi;

 

“Türkiye’nin her yerinde bütün milli bayramlarda milli heyecanlar Ak Parti iktidarı tarafından yok edilmeye çalışılıyor. Cumhuriyetin değerlerinin ortadan kaldırılmaya çalışıldığını görüyoruz. Atatürk kavramının yavaş yavaş ortadan çıkarılmaya çalışıldığını düşünüyoruz. Ak Parti artık kafasının arkasındaki düşünceleri yürürlüğe geçirmeye çalışıyor.

 

Göreve geldiklerinde milli görüş gömleklerini tamamen çıkardıklarını ifade etmişlerdi. Ancak şimdi görüyoruz ki bu gömleği atletin bile altına giymişler. Bu olay içerideki milli görüşçülerin bir kısmını sevindirebilir. Ancak Ak Parti sadece milli görüşçülerden oluşan bir parti değil. İçinde farklı düşüncelerden olan insanlar da var. Biz çok merak ediyoruz. Onlar bu yapılanlara nasıl sabrediyorlar. Ancak bu yandaş medya, yandaş patron, adı ne olursa olsun bir gün gelecek halka hesap verecek.

 

Biz bu yapılan uygulamalara karşı Atatürk’ün Gençliğe hitabesini bütün Ak Partilerin bir kere daha okumasını ve buna özen göstermelerini rica ediyoruz. Bizler bundan sonra bütün bayramları coşkuyla kutlamaya devam edeceğiz. Ak Parti kutlamasa bile biz alıştığımız ve bildiğimiz bütün geleneklerle gelecekte de bu bayramları kutlayacağız.”

 

Muammer Kökcüoğlu



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

DEMREMİN MERKEZ ÜSSÜ IŞIKLAR MAHALLESİ MUHTARI, “OLUMSUZ BİR DURUM YOK”

Saruhanlı’da engelli bireylerin ailelerine yönelik eğitim programı düzenlendi

Saruhanlı'da vefat...

‘Uçan Yol'da feci kaza: 1'i ağır 3 yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
19.05.2012 15:00:49 498 0
Tarih: 19.05.2012 15:00 Güncelleme: 19.05.2012 15:00
Haberi Sesli Oku