Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ilçesini ziyaret etti, 2 ayrı noktada yaklaşık 6 bin kişiye hitap etti.

Coşkunun balkonlardan sokaklara taştığı ziyarette Turgutlu halkına hitap eden Başkan Ergün, “Başkaları gibi devletin yaptığı hizmetleri kendimiz yapmışız gibi propaganda yapmıyoruz. Manisa’da 100’ün üzerinde proje hayata geçirdik. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı” dedi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ilçesini ziyaret etti. Başkan Ergün’ün Turgutlu ziyaretine MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Manisa Milletvekilleri Sümer Oral, Erkan Akçay, Turgutlu Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, Belediye Meclis Üyesi Sezai Gürcan ve MHP İl Başkanı Tanju Balatlı da katıldı.

İlk toplantının yapılacağı Selvilitepe Mahallesi’ne yürüyerek giden Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkan Adayı Şirin, Turgutluluların büyük ilgisi ile karşılandı. Havai fişekler, meşaleler, alkış ve tezahüratlarla karşılanan Ergün ve Şirin, vatandaşları selamladı.

Ortaya attığınız anketleri ispat edin

Yaklaşık 500 metre yürüyerek mitingin yapılacağı alana gelen Ergün ve Şirin, otobüs üzerinden meydanı dolduran binlerce vatandaşı selamladı.

İlk olarak vatandaşlara seslenen Turgutlu Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin, “Belediyecilikte marka haline gelmiş Cengiz Ergün başkanımızla birlikte Manisa’da ve Turgutlu’da çok güzel hizmetleri hayata geçirmek için hizmete talibiz” dedi. Şirin’in ardından Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün söz aldı. Anketler satın alarak kendilerini üçüncü sırada gösterenlere en güzel cevabı halkın vereceğini belirten Ergün, “30 Mart’ta bu millet, anket nasıl yapılır gösterecektir. Günlerdir söylüyorum, hodri meydan diyorum, gelin bu anketlerinizi ispat edin” dedi.

Ne mutlu Türküm diyene

Manisa’da 5 yılda 100’ün üzerinde projeyi hayata geçirdiklerini anlatan Ergün, “Alparslan Türkeş Köprülü Kavşağı, Şehirlerarası Otobüs Terminali, Kent Park bu projelerimizden birkaçı. Ama manevi açıdan bizleri en çok mutlu eden bir Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nu kazandırdık Manisa’ya. Kamu kurumlarının tabelalarından T.C’lerin kaldırıldığı, Andımız’ın okutulmadığı, Türk’lüğün ağza alınmadığı bir ortamda inadına ‘Ne mutlu Türküm diyene’ anlayışıyla gençlerimize geçmişimizi unutturmamak için bu eseri kazandırdık” diye konuştu. Ergün’ün bu sözleri meydanı dolduran binlerden büyük alkış aldı.

Ergün Turgutluluları selamladı

Son olarak Selvilitepe’de MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, Turgutlu halkına hitap etti. 30 Mart seçimlerinin hükümetin biletini kesecek bir seçim olacağını savunan Öztürk, vatandaşların artık mevcut iktidardan kurtulmak istediğini ifade etti. Toplantının ardından Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin’in Selvilitepe seçim irtibat bürosunu açtı. Daha sonra Camiönü’ne geçildi.

Coşku balkonlardan sokağa taştı

Yaklaşık 2 kilometre yürüyerek vatandaşları selamlayan Ergün ve Şirin için Turgutlu’da adeta yer yerinden oynadı. Vatandaşlar balkonlara çıkarak ve bayrak sallayarak Ergün ve Şirin’i selamlarken, yüzlerce vatandaş da sokağa dökülerek meşaleler ve alkışlarla kendilerini selamladı. Birçok vatandaş Ergün ve Şirin ile el sıkışmak için adeta birbiriyle yarışırken, bazı vatandaşlar da fotoğraf çektirebilmek için sıraya girdi. Gösterilen büyük ilgi, yüz güldürdü.

Komadaki hastadan kendi ayakları üzerinde duran bir belediye

Camiönü’nde toplanan yaklaşık 3 bin kişilik kalabalığa ilk olarak Turgutlu Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin seslendi. Ankara ile aynı dili konuşan belediye döneminin artık son bulduğunu vurgulayan Şirin, “Artık Manisa ile aynı dili konuşan belediye diyeceğiz. Bu da inşallah büyükşehirde Cengiz Ergün, Turgutlu’da şahsımla olacak. Bu nedenle desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Şirin’in ardından Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün söz aldı. Komadaki hasta konumunda buldukları Manisa Belediyesi’ni 5 yılda kendi ayakları üzerinde duran ve yatırım yapabilen bir belediye haline getirdiklerini belirten Ergün, “Çalmazsan, çırpmazsan, kendi yandaşlarına peşkeş çekmezsen bunları sağlayabiliyorsun” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Ergün, alkışlar ve tezahüratlarla Turgutlu mitingini tamamladı.



Jandarma’nın üç aylık takibi sonuç verdi, uyuşturucu örgütü çökertildi

Fethiye'de 'piton' nöbeti

Başından silahla vurulan 20 yaşındaki genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 13.03.2014 18:03:54 438 0

Tarih: 13.03.2014 18:03

Haberi Sesli Oku

Son Dakika

Son Dakika Haberleri