ŞEHZADELER - MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Çamköy mahallesine daha verimli su ulaştırmak adına başladığı sondaj çalışmalarını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlara sağlıklı ve kesintisiz içme suyu temini konusundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı bünyesinde Şehzadeler ilçesine bağlı Çamköy mahallesine yeni bir içme suyu kaynağı kazandırmak için başlatılan sondaj çalışmalarını tamamladı. Sondaj çalışmalarını İçme Suyu Dairesi Başkanlığından Şube Müdürü İlker Kılıç da takip etti. Alınan numune teste gönderildi ve sonuçlar bekleniyor. Olumlu sonuç alındığı takdirde, mahalleye daha verimli içme suyu ulaştırmak adına gerekli bağlantı çalışmalarına başlanacak.

“Sondaj ile daha verimli suya kavuşacağız”

Mahalle muhtarı Kadir Çelik, “Sondaj çalışmasından dolayı çok mutluyum. İnşallah su sıkıntısı çözülecek. Daha verimli suya kavuşacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum” dedi.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 24.12.2022 09:11:00 784 0
Tarih: 24.12.2022 09:11 Güncelleme: 24.12.2022 09:11
Haberi Sesli Oku