ŞEHZADELER - MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Çamköy Mahallesinde dere temizlik çalışması gerçekleştirerek su taşkınlarına karşı önlem aldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaklaşan kış mevsimi öncesi herhangi bir sorun yaşanmaması ve vatandaşların mağdur olmaması adına il genelinde dere temizlik çalışmalarına devam ediyor. Sel riskini ve taşkın hasarlarını en aza indirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında Şehzadeler ilçesine bağlı Çamköy Mahallesinde dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmaların tamamlanması ile birlikte oluşabilecek taşkınlara karşı önlem alınmış oldu.

“Çalışmadan çok memnun kaldık”

Çalışmalarla ilgili konuşan Çamköy mahalle muhtarı Kadir Çelik, “Su taşkınları olduğu zaman mahalle sakinlerimiz sorun yaşıyordu. MASKİ ekiplerimiz derede detaylı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çalışmadan çok memnun kaldık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün ve MASKİ ekiplerimize teşekkür ederiz” dedi.



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
İlçeler 25.08.2022 14:10:00 684 0
Tarih: 25.08.2022 14:10 Güncelleme: 25.08.2022 14:10
Haberi Sesli Oku