Anahtar Kelimeler: Çalıştığı fırını soydu

ASAYİŞ - Şişli´de çalıştığı fırından para çalan bir kişi, güvenlik kameralarına yakalandı. Olay, kasada sürekli açık oluşmasından şüphelenen fırın sahibinin güvenlik kameralarını incelemesiyle ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre T.S. adlı şahıs, bir fırında kasadan sorumlu olarak çalışmaya başladı. Temmuz ayı itibarıyla hesaplarda sürekli açık oluştuğunu gören işyeri sahipleri, güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Görüntüleri inceleyince şoka uğrayan fırın sahipleri, T.S. adlı çalışanın sürekli para aldığını gördü.
Fırının güvenlik kameralarına yansıyan olayda T.S., farklı tarihlerde kasadan bazen günde 2-3 defa bazen ise günde 1 defa para alıyor. Ekmek almaya gelen müşterilerden ekmek parasını alan çalışan, parayı kasaya koyarken el çabukluğuyla kasada bulunan kağıt paralardan bir tanesini cebine atıyor. Bazen günde 1 defa kasadan bu şekilde para alan şahıs bazen ise günde 2 veya 3 defa para alıyor. Müşteriden aldığı bozuk parayı kasaya koyan çalışan her defasında kimseye belli etmeden 50 veya 100 liralık kağıt paraları cebine indiriyor.
İşyeri sahibi, yaşanan hırsızlık sonrasında işine son verdiği çalışanı hakkında suç duyurusunda da bulundu.



Görme engelliler Spil Dağı zirvesinde bayrak değiştirdi

Deneyap 2025 mezuniyet programı gerçekleştirildi

Öğrenci servisi yandı: 13 çocuk son anda kurtarıldı

Manisa Şehir Hastanesi 7 Yaşında

Büyükşehir’den Saruhanlı Okullarında Spor malzemesi

Paranın ilk basıldığı Sardes Antik Kenti artık gece de parlıyor

SALİHLİ KEMERDAMLARI GELENEKSEL 4. YAĞMUR DUASINA YOĞUN KATILIM OLDU

Traktör kazası: 1 ölü

Otobüs kaptanı otel odasında ölü bulundu

Otomobil ile tır çarpıştı: 1 yaralı

Devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

İki motosiklet çarpıştı; 2 yaralı

Cadılar Bayramı kutlaması kabusa döndü: Lise öğrencisi hayatını kaybetti

COVID-19 mRNA aşılarında beklenmedik etki: Kanser tedavisine katkı sağlıyor

Kazada ağır yaralanan yaşlı kadın hayata tutunamadı

10 yıllık evliliğini tek celsede bitirmişti! Fatih Terim’in kızı gönlünü bakın kime kaptırdı?

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 24.08.2015 09:35:08 551 0
Tarih: 24.08.2015 09:35 Güncelleme: 24.08.2015 09:35
Haberi Sesli Oku

Asayiş

Asayiş Haberleri