MAGAZİN - "Çalgı Çengi İkimiz" filminin galası Gaziantep´te yapıldı. Galaya filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir de katıldı.
Selçuk Aydemir´in yönettiği, başrollerini Ahmet Kural ve Murat Cemcir´in paylaştığı ´Çalgı Çengi´nin devam filmi ´Çalgı Çengi İkimiz´in galası Gaziantep´teki özel bir alışveriş merkezinde yapıldı. Galaya katılan filmin oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir hayranlarıyla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

"Burada olmaktan çok mutluyuz"
Gala gecesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Murat Cemcir, Gaziantep´te bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "İlk günden bugüne Düğün Dernek filmlerinde olağanüstü bir ilgiyle karşılanmıştık. Türkiye´mizdeki en önemli illerden biri olan Gaziantep, insanı, yemeği, ilgisiyle de ayrı bir şehir. Burada olmaktan çok mutluyuz. Şuanki en zor şartlar altında filmimizi gösterime soktuk. Seyircimiz bizi yalnız bırakmadı. Onlardan Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"Kimse kırılmasın ama en güzel mutfak Gaziantep´te"
Gaziantep´in yemeklerini beğendiğini söyleyen oyuncu Ahmet Kural, "Gaziantep´in yemekleri çok güzel. Türkiye´deki diğer iller kırılmasın ama en güzel mutfak Gaziantep´te ilgi zaten çok güzel, çok memnun olduk. O kadar olumsuz şartlara rağmen seyirci yalnız bırakmadı" diye konuştu.
6 Ocak´ta vizyona giren ve ilk 10 günde 1,5 milyon kişi tarafından izlenen film, ´en çok izlenenler´ listesinde zirveye yerleşmişti.



Kırkağaç’a sosyal belediyecilik atağı

Elektrikli bisikletle çekici çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Esnafın desteğiyle kuruldu, 14 bin seansa ulaştı

Spil'in zirvesinde Türk Bayrağı açtılar

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

S&G Parfüm Kozmetik işletmesi Yeni yerinde törenle hizmete girdi

İşten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi

Boşanma aşamasındaki karısını sokak ortasında öldürdü

Saruhanlı’da Vefat…

Memurları taşıyan servis kazasında acı haber geldi

Saruhanlı'da vefat...

ÖEKK Manisa İl Başkanı Aşkın Nehir, "Açıklanan oran ihtiyaçları karşılamıyor"

Kendisini eve bırakan arkadaşının kullandığı aracın altında kaldı

Saruhanlı’da Vefat…

Kayıp 15 yaşındaki kız çocuğundan acı haber

Baba ve üvey oğlunun kavgası ölümle bitti

İntihar denilen olay cinayet çıktı

Manisa'da vahşet: Çocukların önünde köpeği katletti

Saruhanlı Belediyesi’nden Kadınlara Mamografi Ulaşım Desteği

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 21.01.2017 08:26:46 606 0
Tarih: 21.01.2017 08:26 Güncelleme: 21.01.2017 08:26
Haberi Sesli Oku