Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9190,72%0,86
  • DOLAR

    38,61% 0,10
  • EURO

    43,77% 0,21
  • GRAM ALTIN

    4197,70% 1,55
  • Ç. ALTIN

    6791,42% 1,98

Çakmaklı’da Dere Temizlik Çalışması Yapıldı

Çakmaklı’da Dere Temizlik Çalışması Yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Çakmaklı Mahallesinde 1 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile dere yatağında meydana gelebilecek olası taşkınlara karşı önlem alındı.

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesine bağlı Çakmaklı Mahallesinde 1 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile dere yatağında meydana gelebilecek olası taşkınlara karşı önlem alındı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelindeki dere temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Saruhanlı ilçesine bağlı Çakmaklı Mahallesinde 1 kilometrelik dere temizlik çalışması yapıldı. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışma ile yağışlı havalarda meydana gelebilecek taşkın sıkıntılarına karşı önlem alınırken, suyun akışını engelleyecek maddeler de uzaklaştırıldı. Mahalle Muhtarı Veli Kayhan çalışmanın taşkınlara engel olması açısından önemli olduğunu dile getirerek, MASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür etti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor