Büyükşehirin evde bakım hizmeti devam ediyor
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in eşi Nurcan Zeyrek, evde bakım hizmetinden yararlanan 74 yaşında Ramize Çakar’ı evinde ziyaret etti.
Engelli, yaşlı ve hareket kısıtlaması olan yurttaşlara yönelik sunulan evde bakım hizmetinin büyük bir titizlikle yürütüldüğünü söyleyen Nurcan Zeyrek, "Onların mutluluğu ve huzuru bizim için çok önemli" ifadelerini kullandı.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği projelerle vatandaşların yanında olmaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, evde bakım hizmet ile de Manisalıların hayatına dokunuyor. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen evde bakım hizmeti ile yaşlı, engelli ve hareket kısıtlaması olan vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması hedefleniyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’in eşi Nurcan Zeyrek de sık sık ekiplerle birlikte Manisalıları ziyaret ediyor. Nurcan Zeyrek, son olarak evde bakım hizmetinden yararlanan 74 yaşındaki Ramize Çakar ve kızı Nilüfer Şenol’u ziyaret etti. Başkan Zeyrek’in selamlarını ileten Nurcan Zeyrek, Ramize Çakar ile yakından ilgilendi.
Evde bakım hizmetinin yaşlı, engelli ve hareket kısıtlaması olan vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için büyük önem taşıdığını ifade eden Nurcan Zeyrek, "Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin hedefi sağlık hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak ve yurttaşların yaşam kalitesini yükseltmek. Evde bakım hizmetiyle de yaşlı ve engelli yurttaşlarımızın hayatını kolaylaştırılması amaçlanıyor. Elimden geldiği kadar ziyaretlerde ben de yer almaya çalışıyorum. Her ziyaretimizde görüyoruz ki yalnız olmadıklarını hissettiklerinde gözlerindeki umut yeniden yeşeriyor. Onların hayatına dokunabilmek, dertlerine ortak olmak bizim için en büyük sorumluluk ve en kıymetli kazanım" ifadelerini kullandı.



Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 10.02.2025 10:05:00 1074 0
Tarih: 10.02.2025 10:05 Güncelleme: 10.02.2025 10:05
Haberi Sesli Oku