Saruhanlılılar Büyükşehir’in İftarında Buluştu

Ramazan ayının bereketini, kurduğu iftar sofralarıyla kentin dört bir yanına taşıyan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı’da düzenlediği iftarda 2 bini aşkın vatandaşı bir araya getirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, “Bu mübarek ayda birlik, beraberlik ve paylaşım, en güzel değerlerimizdir” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, şehrin çeşitli noktalarında kurduğu iftar sofraları ile vatandaşlara iftarlarını açma imkanı sağlıyor. Büyükşehir, Ramazan’ın ikinci gününde, Saruhanlı İlçesi Kapalı Pazaryeri’nde geniş katılımlı bir iftar programı düzenledi. 2 bini aşkın kişinin katıldığı programda, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Saruhanlı Kaymakamı Murat Acar, Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar yer aldı.

Başkan Zeyrek: “Ramazan, birlik ve beraberliğin ayıdır”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, iftar öncesi yaptığı konuşmada, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve bereketin simgesi olduğunu vurgulayarak, “Ramazan ayının ilk günlerinde sizlerle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ramazan boyunca 26 noktada 100 bin vatandaşımızla soframızı paylaşıyoruz. Paylaştıkça büyüyen, birlikte oldukça güçlenen bir Manisa için yola çıktık. Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin. Birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş: “Ramazan ayı huzur ve bereket getirsin”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş da “Buraya, Manisa Milletvekili ve Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in selamlarını getirdim. Hepinizin Ramazan ayını kutluyorum. Bolu’da meydana gelen yangında 78 vatandaşımızı kaybettik. Bugün, yangının 40. günü olması nedeniyle Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, Bolu’da bulunuyor. Ramazan ayının hepimize huzur, bereket ve saadet getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Saruhanlı Belediye Başkanı Cıllı: “Büyükşehir ile iş birliğimiz devam edecek”

Saruhanlı Belediye Başkanı Ekrem Cıllı ise “Büyükşehir Belediye Başkanı’mıza böylesine anlamlı bir ortam hazırladığı için teşekkür ediyorum. Ramazan, dostluğun ve kardeşliğin pekleştiği bir ay. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hareket ederek, Saruhanlı’da halkımız için en iyisini yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İftar; sema gösterisi, Karagöz-Hacivat ve meddah oyunu ile renklendi.



Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
3.03.2025 10:45:00 1198 0

Tarih: 03.03.2025 10:45 Güncelleme: 03.03.2025 11:08
Haberi Sesli Oku
17.06.2025 16:22:00