Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10400,50%-0,77
  • DOLAR

    32,23% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2408,44% -0,66
  • Ç. ALTIN

    3892,16% 0,21

Büyükşehir´den Saruhanlı´da 6 Engelli Vatandaşa Bayram Hediyesi

Büyükşehir´den Saruhanlı´da 6 Engelli Vatandaşa Bayram Hediyesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla engelli vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bu kapsamda yardımlarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ?da ve mahallelerde yaşayan toplamda 6 engelli vatandaşa tekerlekli

Büyükşehir, Saruhanlı´da 6 Engelli Vatandaşın Yüzünü Güldürdü
Büyükşehir´den Saruhanlı´da 6 Engelli Vatandaşa Bayram Hediyesi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla engelli vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bu kapsamda yardımlarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ?da ve mahallelerde yaşayan toplamda 6 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.

Sosyal projelere verdiği desteklerle tüm kamuoyunun takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, engellilere yönelik çalışmalarıyla vatandaşların sosyal hayata entegre olmasına katkı sağlıyor.

Bu doğrultuda ihtiyaç sahiplerini belirleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Bayram Hediyesi kapsamında Saruhanlı´da ve mahallelerde yaşayan 6 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Tekerlekli sandalye Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatör Merkezinde teslim edildi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün selamlarını ilettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatör Müdürü Nuri Güncan, ?Saruhanlı´da sosyal belediyeciliğin önemli uygulamalarını hayata Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün liderliğinde geçirdik. Bunun yanı sıra engelli vatandaşlarımıza da akülü tekerlekli sandalye hediye ederek onların yanında olduğumuzu gösterdik. Saruhanlı İlçemiz de 6 engelli vatandaşımıza bayram hediyesi olarak engelli sandalye verdik. Hayırlı olmasını diliyorum. Tüm Saruhanlılı hemşerilerimin Kurban bayramını tebrik ediyorum? dedi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor