Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhanlı ilçesine bağlı Dilek Mahallesinde bulunan cemevine masa ve sandalye hediye edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyeciliğe örnek olacak birçok projeyi hayata geçirmekle kalmıyor aynı zamanda vatandaşların da ihtiyaçlarına anında yanıt veriyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhanlı ilçesi Dilek Mahallesinde yer alan cemevine sandalye ve masa hediye edildi. Dilek Mahallesi´ne giderek Cemevi Derneği´ne sandalyeleri teslim eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç´e Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra da eşlik etti.

Mahallelilerle konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ?Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün selamlarını ve sevgilerini iletiyorum. Büyükşehir olduktan sonra belirlediğimiz programlarla ilçelerimize ve mahallelerimize yatırımlar yapıyoruz. Dilek Mahallesinde de birçok yatırım yaparak vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Bunun yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışıyla da vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Dilek Cemevi Derneği´nin de bizden sandalye ve masa talebi olmuştu. Bizler de hemen yerine getirdik. Hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

Yapılan hizmetlerden duyduğu memnuniyeti aktaran Dernek Başkanı Ünal Karataş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkürlerini iletti.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 22.02.2017 18:17:08 736 0
Tarih: 22.02.2017 18:17 Güncelleme: 22.02.2017 18:17
Haberi Sesli Oku

Güncel

Güncel Haberleri