SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla engelli vatandaşların ihtiyaçlarına cevap veriyor. Bu kapsamda yardımlarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı ?da ve mahallelerde yaşayan toplamda 5 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti.

Sosyal projelere verdiği desteklerle tüm kamuoyunun takdirini toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, engellilere yönelik çalışmalarıyla vatandaşların sosyal hayata entegre olmasına katkı sağlıyor.

Bu doğrultuda ihtiyaç sahiplerini belirleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Saruhanlı´da ve mahallelerde yaşayan 5 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye yardımında bulundu.

Tekerlekli sandalye Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinatör Merkezinde Büyükbelen Mahallesinde oturan Fatma Sarıkaş ve Ayşe Konteş´e Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Genç tarafından teslim edilirken, diğer engelli vatandaşlara ise evlerinde teslim edildi.

Cengiz Ergün´e Teşekkür

Tekerlekli sandalye yardımının kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirten Fatma Sakıkaş´ın kızı Fatma Özdoy, ?Annem 87 yaşında 10 yıldır bacağı kırık diz kapağının üzerinden kırık olduğu için yürüyemiyordu. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hediye edilen tekerlekli sandalye ile annemi dışarıda dolaştırabilirim. En azından sürekli kapalı ortamda kalmak zorunda kalmayacak. Bu yardımı nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e teşekkür ediyorum? dedi.

Tekerlekli sandalye yardımının kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirten Ayşe Konteş´in eşi Ali İhsan Konteş Bu yardımı nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün´e teşekkür ediyorum.? Dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün selamlarını ilettiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Genç, ?Saruhanlı´da sosyal belediyeciliğin önemli uygulamalarını hayata Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün liderliğinde geçirdik. Bunun yanı sıra engelli vatandaşlarımıza da akülü tekerlekli sandalye hediye ederek onların yanında olduğumuzu gösterdik. Saruhanlı İlçemiz de 5 engelli vatandaşımıza engelli sandalye verdik. Hayırlı olmasını diliyorum? dedi.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 24.01.2017 17:23:55 698 0

Tarih: 24.01.2017 17:23
Haberi Sesli Oku
2.05.2025 17:05:00