AKHİSAR - T.M. Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamada, ?Maçın başında yediğimiz 2 gol maçı erken kaybetmemize yol açtı? dedi. 
Spor Toto Süper Lig´in 29. haftasında T.M. Akhisarspor, sahasında ağırladığı Beşiktaş´a 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan T.M. Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk, ?Maçtan önceki planlarımız çok farklıydı. Özellikle maça başlangıçta Beşiktaş gibi bir takıma karşı oynarken bizim için en son düşündüğümüz şey maçın 2. dakikasında gol yemekti. Maçın 0-0 üzerinden giderek hücumda rakibimizin vereceği pozisyonlar olacaktı. Çok fazla top kayıplar yapan bir takımdı. Bunları da yakaladık ama kalemize gelen ilk iki top gol olunca maça 2-0 geride başladık. İlk yarının sonunda maçı 2-1 getirsek maça ortak olabilirdik. İkinci yarının başında rakibimiz 3-0 yakalayınca oyun koptu. Yine pozisyonlar bulduk ama rakibimize de çok fazla pozisyon verdik. Oyun olarak maçın genelinde istediğimiz gibi gitmedi işler. Rakibimizin de çok iyi ayaklara sahip oyunları var. Maçın başında yediğimiz 2 gol maçı erken kaybetmemize yol açtı. Üzgünüz tabii. Seyircimizden de özür diliyoruz. Kendi sahamızda hayallerimiz daha farklıydı ama son 3 maçtır kötüydük. Başakşehir maçında oyun olarak bunu yakaladık ama hem Trabzon hem Beşiktaş maçında oyun olarak istediklerimizi yapmadık. Eksiklerimiz var. Çok iyi oyucularımız dışarıda. Bizim gibi takımlar için 2 oyuncu çok önemli oluyor. Sahaya çıkan oyuncularımızın hepsi elinden geleni yaptı. Artık tekrar kupa maçıyla işimize döneceğiz. Arkasından Göztepe maçımız var. Kazanmak istiyoruz. Olcan ve Soner´in sakatlıkları var. Çok basit goller yedik. İlk gol o kadar basit ki üstelik bunları çalışmıştık. İlk ve ikinci kaleye gelen toplar gol oldu. Maçın genelinde 8-9 tane kaleye gol girişimimiz var ama atamadık. Rakibe çok pozisyon verdik. Bu sezon oynadığımız Trabzon maçı ve bu maç en kötü oynadığımız maçlardan ikisidir. Oyundan çok memnun değilim. Çok fazla taktiksel çalışmalar yapıyorsunuz ama ikinci dakikada goller yiyorsunuz. Böyle takımlara karşı geriye düştüğümüzde toparlamak zordur? diye konuştu. 
Ligde bir maç daha kaybetmesi halinde düşme potasına yaklaşacaklarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Buruk, ?Ligde ne olacağı belli olmuyor. Su an 34 puandayız. Düşme hattının 6 puan üzerideyiz. Bu hafta maçlar ne olacak belli değil. Bizim ilk hedefimiz kupa maçı. Daha sonra Göztepe ile kendi sahamızda oynuyoruz. Bir maç kazanıp rahatlamak istiyoruz. Ardından Malatya maçı var, Galatasaray gelecek, Kayseri´ye gideceğiz. Kazanabileceğimiz çok maç var tabii dikkatli olmamız gerekiyor. Aslında Başakşehir maçını kazanarak bu işi bitirebilirdik. Gençlerbirliği maçını kazanmış olsaydık, şu anda daha iyi bir durumda olabilirdik. Tabii bu duruma getiren biziz ancak karamsar değiliz. Bizim için bütün oyuncular önemli ama Miguel Lopes mevkisinde çok önemli bir oyuncu. Onun olmadığı maçta çok sıkıntı yaşıyoruz. Diğer oyuncularımız da çok değerli onlar da dönünce daha iyi bir takım olacağız? ifadelerini kullandı.



Saruhanlı’da İZSU’nun yeni su kuyusu girişimine tepki büyüyor

Manisa'da şüphelilerin üzerinden uyuşturucu çıktı

DEÜ TIP FAKÜLTESİ'NİN YENİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ

Liselilerin tehlikeli şakasında bir öğrenci ölümden döndü

Muradiye Engelsiz Yaşam Merkezi'nde yeni eğitim yılı başladı

Manisa'da ahşap palet fabrikasında yangın

Demirci’de ilk kez pepino yetiştirildi

Saruhanlı Belediyesinden Şatırlar Mahallesi’nde Gölet Temizliği

Sarıgöl CHP Kongresi yapıldı

Boş tarlada erkek cesedi mahalleyi karıştırdı!

Deniz Kuvvetleri'ne FETÖ operasyonu! Çok sayıda isim gözaltında...

Turgutlu'da 32 yaşındaki genç silahla hayatına son verdi

Manisa’da kamyonetin çarptığı bisikletli öldü

Evinin bahçesinde ağaç kesmeye çalışan adam feci şekilde can verdi

Yıldırım düşen 50 yaşındaki ağaç ortadan ikiye bölündü

Saruhanlı’da İZSU’nun yeni su kuyusu girişimine tepki büyüyor

Dün toprağa verilen şehidin adı, bugün doğan oğluna verildi

Emekli ve asgari ücretlilerin zam oranı şimdiden sızdırıldı. "Çıkar bakayım cep telefonunu" diyenler şoke olacak

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Samet Çini Gözyaşları arasında toprağa verildi

Muharrem Ekici’nin Adı Gençlik Merkezine verilecek

Sarıgöl'de Sultani üzüm yarışması

Şehit Uzman Çavuş Yeşil’in Salihli’deki baba ocağında helallik alındı

Dönerci bir aylık kazancını Gazze’ye bağışladı

Belediyeye bağlı çarşıda kripto madenciliği iddiası

Saruhanlı da toplu ulaşıma 3 araç daha...

Gazzeliler için yola çıkan Milletvekili Ün; "Biz, Kudüs’ü miras sayan bir milletin çocuklarıyız"

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 14.04.2018 08:52:02 520 0

Tarih: 14.04.2018 08:52 Güncelleme: 14.04.2018 08:52
Haberi Sesli Oku
17.09.2025 15:02:00