MAGAZİN - Bursa´da, vereceği bir konser öncesi kameralara konuşan müziğin divası Bülent Ersoy, kendisiyle düet yapmak isteyen Bulgar sanatçı Azis´i tanımadığını belirterek, ?Tarkan´dan sonra kimseyle düet yapmayı düşünmedim? dedi.

Bülent Ersoy´dan Azis´in düet isteğine cevap - Tıkla İzle

Türk müziğinin divası Bülent Ersoy dün gece bir gece kulübünde sahne almak için Bursa´daydı. Konser öncesi, gece kulübünün önünde bekleyen gazetecilerin sorularını cevaplayan Ersoy, Bursalı olduğunu hatırlatarak ?Burada kendi yerim gibi rahatım. İnşallah insanlarla da bütünleşebilirim. İçeride de çok güzel bir ortam olduğunu sanıyorum? dedi.

?AZİS´İ HİÇ TANIMIYORUM?

Bursa´da hayranlarıyla buluşan Bulgaristanlı dünyaca ünlü pop şarkıcısı Azis´in söylediği ?en büyük hayalim Bülent Ersoy ile düet yapmak? sözleri kendisine sorulan usta sanatçı, ?Kendisini hiç tanımıyorum, beni bağışlasın. Bu belki benim bir eksikliğim olabilir. Ben bir tek Tarkan Bey´le bir düet yaptım. Ondan sonra pek düşünmedim. Sakın ukalalık olarak nitelendirilmesin? diye konuştu.

?YAŞAYANLARIN İÇERİSİNDE EN BÜYÜK REPERTUVARA SAHİBİM?

Bülent Ersoy sahip olduğu repertuvar için de iddialı konuştu. TRT repertuvarında 52 bin eserin kendisinde bulunduğunu iddia eden Ersoy, şunları söyledi: ?Yaşayanların içerisinde en büyük repertuvara sahibim. Bu konuda pek mütevazi olamayacağım çünkü gerçek. Güzellik veya şıklık söz konusu olsaydı farklı yorumlanabilirdi ama repertuvar konusunda söylediğim son noktadır. Bunun üzerine kimse konuşamaz zaten.?
Bülent Ersoy konserde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Hayranları bazı şarkılarda usta sanatçıya eşlik ederken bir hayranı Ersoy´a, üstünde ?sana mutluluk ve huzur vermesi dileğiyle? yazan bir hediye verdi. Diva ise hediyenin üstündeki yazıyı sahnede okuyarak hayranına teşekkür etti. Bülent Ersoy zaman zaman orkestra ile de şakalaşırken, Ersoy ve orkestranın performansı birçok kez alkış aldı.



İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ, SARUHANLI DEVRİYESİNDE

CHP’li vekillerden Manisa çıkarması

Göztepe’den Juan hamlesi

Ege Üniversitesinde kontenjanların yüzde 100’ü doldu

Zirveye ‘İzmir Ekonomi’ imzası

Karşıyaka Basketbol’dan kısa forvet takviyesi

Motosiklet sürücüsü çocuk hayatını kaybetti

Restoran sahibi müşteriyi vurdu: 1 ölü

İnşaatta korku dolu anlar: Konteynerin üstünde ceset bulundu

İzmir'de kazada hayatını kaybeden çift Manisa'da toprağa verildi

Uzmanı uyardı: 'Tatil dönüşü sendromuna' dikkat

Manisa'da korsan taşımacılığa denetim

Manisalı Fotoğrafçılar Menemen’den ödülle döndü

Kuyumcularda seçim heyecanı

Manisa'da Yörük kültürü şenlikle yaşatılıyor

Gençliğinde dokudu şimdi duvarlara çiziyor

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Medya 4.12.2015 11:56:05 637 0

Tarih: 04.12.2015 11:56 Güncelleme: 04.12.2015 11:56
Haberi Sesli Oku
26.08.2025 12:22:00