SARUHANLI - Teniste alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra, kendi sporcusunu yetiştiren Bostanlıspor, ilk kez katılacağı İzmir Tenis İl Şampiyonasının hazırlıklarını yoğunlaştırdı.
Korona Virüs tedbirlerinin alındığı dönemde Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ait Karşıyaka Örnekköy’deki  Tenis Kortlarında (UTEM) çalışmalarını sürdüren ekip, ilk kez katılacağı il birinciliklerinde ilk şampiyonluk için raket sallayacak.
Haftanın belirli günlerinde korttaki çalışmaların sağlık önlemlerinin tamamen alındığı ortamda yapıldığını belirten antrenör Pelin Kalyoncu Ekşisu “Başkanımız Avni Erboy’un direktifleri doğrultusunda çalışmalarımızı aksatmadan sürdürdük. Önceliğin sağlık olduğunu hiç unutmadan kortta mesafemizi her zaman koruduk. Her sporcumuzun raket, top ve diğer araç ve gereçleri kendine ait olup, sürekli yeniledik, temizledik. Bunları tamamen sağladığımız bir ortamda da çalışmalarımızı sürdürdük. İlk kez katılacağımız turnuva olacağından oldukça heyecan yaşıyoruz. Tenise sıfırdan başlayan çocuklarımız her geçen gün daha iyi oluyor. Yaş grubunda tecrübesiz olmalarına karşın ümitliyim. İnşallah iyi sonuçlara imza atarız. Bostanlıspor’un diğer branşlarda olduğu gibi teniste de sesini duyuracağımızdan kuşku olmasın. Başkanımız ve bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” dedi.



Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı duyurdu

Görme engelliler Spil Dağı zirvesinde bayrak değiştirdi

Deneyap 2025 mezuniyet programı gerçekleştirildi

Öğrenci servisi yandı: 13 çocuk son anda kurtarıldı

Manisa Şehir Hastanesi 7 Yaşında

Büyükşehir’den Saruhanlı Okullarında Spor malzemesi

Paranın ilk basıldığı Sardes Antik Kenti artık gece de parlıyor

SALİHLİ KEMERDAMLARI GELENEKSEL 4. YAĞMUR DUASINA YOĞUN KATILIM OLDU

Traktör kazası: 1 ölü

Otobüs kaptanı otel odasında ölü bulundu

Otomobil ile tır çarpıştı: 1 yaralı

Devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

İki motosiklet çarpıştı; 2 yaralı

Cadılar Bayramı kutlaması kabusa döndü: Lise öğrencisi hayatını kaybetti

COVID-19 mRNA aşılarında beklenmedik etki: Kanser tedavisine katkı sağlıyor

Kazada ağır yaralanan yaşlı kadın hayata tutunamadı

10 yıllık evliliğini tek celsede bitirmişti! Fatih Terim’in kızı gönlünü bakın kime kaptırdı?

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Pazartesi günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Trafik kazası: 1 ölü

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 4.02.2021 14:50:00 2858 0
Tarih: 04.02.2021 14:50 Güncelleme: 04.02.2021 14:50
Haberi Sesli Oku