ASAYİŞ - Muğla´nın Bodrum ilçesinde yasadışı yollarla Yunanistan adalarına geçmek isteyen mülteci teknesi battı. Batan teknede 18 mülteci ölürken, 14 mülteci ise sağ olarak kurtarıldı.

Bodrum´da facia: 18 mülteci boğularak öldü! - Tıkla İzle

Yalıkavak Mahallesi´nde denize açılarak Yunastan´ın adalarına kaçmak isteyen 22 göçmenin bulunduğu ahşap tekne battı. Batan teknenin içerisinde bulunan 18 kişi hayatını kaybetti. Teknede 14 kişi ise sahil güvenlik ekipleri tarafından sağ bir şekilde kurtarıldı.

Gece yarısı devriye atan sahil güvenlik ekipleri kiremitadası yakınlarında bir teknenin batığını gördü. Denizde can pazarının yaşandığını fark eden sahil güvenlik ekipleri 14 Suriye ve Irak uyruklu 14 kişiyi sağ olarak kurtardı. Takviye ekiplerinin de olay yerine gelmesi ile arama çalışmaları başladı. Denizde çoğunluğun çocuk ve bebekten oluştuğu 18 mültecinin ise cansız bedenlerine ulaşıldı. Sağ olarak kurtulan 14 kişi sahil güvenlik tarafından karaya çıkarıldı. Ölen mültecileri ise Bodrum Devlet hastanesi morguna gönderildi.

İlk belirlemelere göre 18 kişinin öldüğü, 14 kişinin ise sağ olarak kurtarıldığı bildirildi. Kiremitadası çevresinde ise denizden arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Öte yanda kurtarılanların kaçak göçmenlerin içerisinde Suriye uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi ise organizatör ve tekne kaptanı olarak gözaltına alındı.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı'da vefat...

Gürle’de yılların altyapı sorunu çözüldü

Okul müdürü, voleybol maçında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Yerel Basında Dijital Dönüşümün Merkezi Manisa olacak

Kadın çiftçinin cinayetini HTS kayıtları aydınlatacak

Nöbet yerinde ölü halde bulundu

Mali müşavir evinde ölü bulundu

Gümüşçü cinayeti sanığına müebbet hapis

Düğün hazırlıkları yapan fizyoterapist kazada hayatını kaybetti

Trafik kazası: 1 ölü

Manisalı işitme engelli judocu, Tokyo’da madalya kazandı

MCBÜ Hafsa Sultan Hastanesi’nde Dünya Prematüre Günü kutlandı

16 Yaşındaki Genç, Annesini Darp Eden Babasını Bıçaklayarak Öldürdü

Mantar Toplamaya Giden Kişi Bulundu

ABD'den Dünya Kupası bileti olanlara "hızlandırılmış vize"

SARUHANLI’DA VEFAT…

Traktör kazasında ağır yaralanan hemşire adayı, yaşam mücadelesini kaybetti

Saruhanlılı 19 yaşındaki genç trafik kazasında hayatını kaybetti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 19.12.2015 09:15:33 708 0
Tarih: 19.12.2015 09:15 Güncelleme: 19.12.2015 09:15
Haberi Sesli Oku