Manisa Belediye Başkanı ve MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cengiz Ergün, 5 yıllık görev süresi içinde hiç kimseyle kavga etmediklerini, tek kavgalarının halkın refahı için çalışmak olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Ergün, MHP Saruhanlı İlçe Başkanlığı’nca ilçedeki tören alanında düzenlenen mitingde seçim otobüsünün üzerinden vatandaşlara hitap etti.

Seçmenlerden Saruhanlı’da MHP’nin adayı Serdar Yaralı’ya Manisa’da ise kendisine oy vermelerini isteyen Ergün, iki belediyenin bir araya gelmesiyle çok büyük hizmetlere imza atılabileceğini söyledi.

Beş yılda Manisa’ya çok büyük yatırımlar kazandırdıklarını, 2009 yılında 65 milyon olan belediye bütçesini 195 milyon liraya çıkardıklarını ifade eden Ergün şöyle konuştu;

“Bunlar nasıl oldu biliyor musunuz? Çalmazsan, çırpmazsan yandaşları kollamazsan, hortumları kesersen olur. Alnımız açık, hesap verebilir şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla halkın karşısındayız. Ben hapse girecekmişim, 155 yılla yargılanıyormuşum. Allah’a çok şükür veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız yok. Siz önce kendi yaptığınız yolsuzlukların hesabını verin. Benim Allah’tan başka kimseye verecek hesabım yok.

Beş yılımızı doldurduk. Manisa’da bu süre içinde hiç kimseyle kavga etmedik. Kavgayla belediyecilik olmaz. Manisa’da insanımızı nasıl mutlu ederiz, nasıl daha iyi hizmet yaparız hep onun kavgası içinde olduk. Bizi bu süre süre içinde kavga ortamına çekmeye çok çalıştılar. Ama başaramadılar bundan sonra da çizgimizi bozmaya hiç niyetimiz yok, biz sadece işimize bakarız. İcraatımıza bakarız.”

Manisa’nın Büyükşehir olduğunu, bütçesinin ise 1 milyar lira olacağını dile getiren Ergün, şöyle devam etti;

“200 milyon lira da MASKİ adı altında kurulacak olan Su Kanalizasyon Daire Başkanlığı’nın bütçesi olacak. Bu bütçe gelecek yıllarda 3-4 milyar lirayı bulur. Halk burada neyin kararını verecek? Bu parayı kim daha iyi idare eder. Onun kararını verecek. Onun için sizler belediyeyi çalmayan, çırpmayan insana teslim edeceksiniz.”

Ergün, Serdar Yaralı ile vatandaşları selamladıktan sonra ilçeden ayrıldı.



Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

Başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu

Halitpaşa’da ekili alanda yangın çıktı

Alaşehir'de zirai alanda yangın

Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Son Dakika 25.03.2014 22:41:20 301 0

Tarih: 25.03.2014 22:41

Haberi Sesli Oku

Son Dakika

Son Dakika Haberleri