Anahtar Kelimeler: BİZDEN SİZE KALPTEN HEDİYE

SAĞLIK - Liv Hospital ve Herkese Kitap Vakfı işbirliği yaparak önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. ?Benden Sana, Kalpten Bir Hediye? sloganıyla yola çıkılan projede yılsonuna kadar 10 kitap bağışı yapan herkese Liv Hospital ?Kalp check up taraması? yapıyor. 

Yılsonuna kadar sürecek

Liv Hospital & Herkese Kitap Vakfı işbirliğiyle hayata geçirilen proje hem kalp sağlığına dikkat çekiyor hem de ihtiyaç sahiplerine kitap ulaştırıyor. Şimdiye kadar 1200 kitabın bağışlandığı proje kapsamında Liv Hospital kalp ve damar hastalıklarında erken teşhis ve toplumsal farkındalık sağlamak için yılsonuna kadar 10 kitap getiren herkese kalp check up yapacak. 

Kitaplar ihtiyaç sahiplerine gidecek

?Benden Sana Kalpten Bir Hediye? sloganıyla gerçekleştirilen projenin içeriğinde kardiyolojik muayene, tansiyon ölçümü, EKG çekimi, kan testleri (HDL, LDL, Kolesterol, Açlık Kan Şekeri) yer alıyor. Bağışlar, Türkiye´nin dört bir yanına şimdiye dek 150 binden fazla kitabı ulaştıran Herkese Kitap Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine verilecek.

 

Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti: ?Liv Hospital ve Herkese Kitap Vakfı olarak güzel bir yolculuğa çıktık. Proje ile Türk toplumunda sıklıkla görülen kalp ve damar hastalıklarıyla ilgili bilinci arttıracak ve gelecekte oluşabilecek risklerden korunmak için farkındalık yaratacağız. Ayrıca bunu yaparken de Türkiye´nin dört bir yanında ihtiyacı olan çocuklara kitap ulaştırmış olacağız.?

 

Herkese Kitap Vakfı Kurucu Genel Başkanı Bülent Şenver: ?Türkiye kitap okumuyor. Halkımız televizyon seyretmek için günde ortalama 5 saat harcarken kitap okumaya sadece 59 saniye ayırıyor. Türkiye kitap okumuyor. Kitap okumayı sevdirmek, yaygınlaştırmak ve ihtiyaç sahiplerine kitapları ulaştırmak için çalışmalar yapan Herkese Kitap Vakfı ile Liv Hospital el ele verdi. Duyarlı insanlarımızın katkılarıyla çok sayıda kitap toplayıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefliyoruz. Haydi gelin el ele verelim. Daha iyi bir Türkiye yaratmak için birlikte çalışalım.?



Kavganın ardından hayatını kaybeden 21 yaşındaki Arda Deniz Onat için sessiz yürüyüş düzenlendi.

Kavgada ölen Arda Deniz Onat için yürüyüş yapıldı

Saruhanlı’nın Büyükbelen ve çay mevkiinde başlayan yangınlar ekiplerin hızlı müdahalesiyle kısa sürede büyümeden kontrol altına alındı.

Saruhanlı’da Yangın…

Motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti .

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü

Motosiklet ile kamyonetin çarpıştığı kazada, alev topuna dönen motosikletin sürücüsü feci şekilde yanarak hayatını kaybetti.

Motosiklet alev topuna döndü, sürücü yanarak hayatını kaybetti

Akhisar ve Köprübaşı ilçelerindeki orman yangınları kontrol altına alındı.

Köprübaşı ve Akhisar yangınları kontrol altına alındı

Manisa İl Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk için, kurumda görev değişikliği nedeniyle veda programı düzenlendi.

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Kırkağaç ilçesinin dünyaca ünlü kavunu AB’den tescil alan 38. ürün oldu.

Kırkağaç ilçesinin dünyaca ünlü kavunu AB’den tescil alan 38. ürün oldu

Kütahya’nın Gediz İlçesine bağlı Yeşilçay köyünde yapılan yağmur duası çevre köylerinde büyük bir katılımıyla gerçekleştirildi.

GEDİZ YEŞİLÇAY KÖYÜNDE YAPILAN YAĞMUR DUASINA YOĞUN KATILIM OLDU

Süper Amatör Lig'in yeni ekiplerinden Çınarobaspor, teknik direktörlüğe Musa Öz'ü getirdi.

Çınarobaspor'da Musa Öz dönemi

Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde zirai alanda başlayan yangının ormana sıçraması sonrası devam eden yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.

Köprübaşı ilçesinde de orman yangını başladı

Alaşehir ilçesinde sürücüsünün farlarını açtığı otomobil seyir halindeyken birden alev alarak yandı. Yangın ormanlık alana sıçramadan söndürüldü.

Otomobil alev alev yandı

Yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan yaşlı adamdan 4 gündür haber alınamıyor.

Kayıp yaşlı adamdan 4 gündür haber yok

Kamyonundaki arızayı kontrol etmek için aracından inen sürücü, bir başka kamyonun arkadan çarpması üzerine olay yerine hayatını kaybetti.

Kamyonundaki arızayı kontrol için inen sürücü başka bir kamyonun altında kaldı

Jandarma Komutanlığı ve Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından Alaşehir ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 40 bin 892 sentetik ecza hapı ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Manisa’da jandarmadan uyuşturucuya darbe

Kadın arkadaşını bıçaklayarak öldüren şahıs, kendisini asarak intihar etti.

Kadın arkadaşını öldürüp intihar etti

Bahçelerinin zarar gördüğünü düşünerek yangın yerine geldi

Bir asırdır antik kentte yaşayan Durmuş dedeyi zar zor ikna ettiler

Kavganın ardından hayatını kaybeden 21 yaşındaki Arda Deniz Onat için sessiz yürüyüş düzenlendi.

Kavgada ölen Arda Deniz Onat için yürüyüş yapıldı

Saruhanlı’nın Büyükbelen ve çay mevkiinde başlayan yangınlar ekiplerin hızlı müdahalesiyle kısa sürede büyümeden kontrol altına alındı.

Saruhanlı’da Yangın…

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

Başkan Balaban'ın acı günü

Üç günlük damat kumar borcu yüzünden takılarla birlikte kayboldu

Hayrunnisa Gül'ün çantası, İngiltere kralıyla sohbeti gölgede bıraktı

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Saglik 3.11.2016 11:32:19 496 0

Tarih: 03.11.2016 11:32 Güncelleme: 03.11.2016 11:32
Haberi Sesli Oku
26.07.2025 14:25:00