Anahtar Kelimeler: 0

DEV PROJE AJANS’A SUNULDU

 

SARUHANLI - Saruhanlı’da Zafer Kalkınma Ajansı’nın (ZKA) Sosyal Kalkınma ve Mali Destek Programı’ndan faydalanmak için Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce hazırlanan “Sosyal Altyapının Güçlendirilmesi ve Eğitim Merkezi” (SAGEM) projesi ZKA’ya teslim edildi.

 

Proje sahibi Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili İlhan Duran, gazetecilere yaptığı açıklamada, projelerine talep ettikleri hibe kredinin onaylanması durumunda ilçedeki gençler için önemli çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

 

Proje öncesi ilçede bir anket düzenlediklerini, gençlerin istekleri doğrultusunda bu projeyi hazırladıklarını ifade eden Duran, 480 sayfalık proje klasörünü ZKA’ya teslim ettiklerini, Mart ayı sonlarında da sonucunun açıklanmasını beklediklerini söyledi.

 

Kaymakamlık, Belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak çalışma sonucu hazırladıkları SAGEM projesinde 10 da iştirakçı kurum bulunduğunu belirten Duran, projeye 199 bin 954 lira hibe kredi desteğinde bulunduklarını kaydetti.

 

Projelerinin 14-29 yaş aralığındaki genç nesile yönelik olduğunu ifade eden Duran, ilçede 2 bin 500 civarında gencin bundan faydalanacağını belirterek, projenin detaylarını şöyle açıkladı;

 

“Projemiz onaylanırsa ilçemizde gençlere yönelik eğitici faaliyetler düzenleyecek ve kurslar açacağız. Bu kapsamda tasarım ve yenileşme, sanat, internet bilişim ve yabancı dil merkezi, spor, tiyatro, idari ve sosyal hizmetler adında 7 adet birim kuracağız. Bu birimlerde gençlerimize ücretsiz olarak eğitimler vereceğiz.

 

Proje çerçevesinde bir süre önce Belediyeye ait bazı spor ve kültürel etkinlikleri yapıldığı tesislerin kullanım hakkı 3 yıl süreyle Müdürlüğümüze devredildi. Bu bakımdan çok güzel bir proje hazırladık. İnşallah onaylanır ve bu büyük projeyi gerçekleştiririz.”

 

Muammer Kökcüoğlu



Saruhanlı Jandarmadan tefecilere operasyon: 5 gözaltı

Korkunç olay! Kızını ve torununu öldürdü

Köprü altında cansız bedeni bulunmuştu! Döverek öldürüldüğü ortaya çıktı

Bıçaklı kavga: 1 ölü

Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba yakalandı

Kendi evini ve araçlarını yakıp, olan biteni böyle izlemiş

Haber alınamayan şahıs evinde silahla vurulmuş halde bulundu

Develi’de traktör hırsızlığı

Kula’da art arda üç yangın

Cesedi 3 gün sonra asansör boşluğunda bulundu

Haber alınamayan şahsın cansız bedeni denizde bulundu

Başından vurulmuş halde ölü olarak bulundu

Halitpaşa’da ekili alanda yangın çıktı

Alaşehir'de zirai alanda yangın

Oğlunu öldürdü, kendini tuvalete kilitledi

Alaşehir’de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

İzmir’de cinayet işledi, Manisa’da jandarmadan kaçamadı

Manisa'da jandarmadan PKK terör örgütüne operasyon: 3 kişi tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 4.02.2013 16:48:07 258 0

Tarih: 04.02.2013 16:48

Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri