Anahtar Kelimeler: Bilgin Darbe Girişimine Lanet

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısı, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı´nın başkanlığında Üzüm Otel´de yapıldı. 

Toplantıda 15 Temmuz darbe girişimine karşı, mecliste grubu bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi´nin imzasıyla ortak bir bildiri yayınlandı. Ayrıca ilçede tören alanı olarak kullanılan meydana, oy birliğiyle ?15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı? adı verildi. 

Toplantıda, Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Zeki Bilgin söz alarak 15 Temmuzda meydana gelen darbe girişimi hakkında bir konuşma yaptı. 

Bilgin konuşmasında, ?Türkiye´de 15 Temmuzu 16 Temmuza Bağlayan saatlerde yaşanan darbe girişiminde ve sonrasında şehit olan yurttaşlarımıza Allah´tan rahmet yakınlarına sabır yaralılara acil şifalar diliyorum.

Cumhuriyetin kurucusu bir parti olarak demokrasiye karşı girişilen darbeyi, sıkılan kurşunları ve bu eylemleri gerçekleştirenleri destekleyen ve besleyen yapıları lanetliyoruz.? Dedi.

Kendilerinin askeri darbeye, sivil darbeye ve tek adam yönetimine sonuna kadar karşı olduklarını anımsatan Bilgin, şunları kaydetti; ?CHP olarak ülkenin iç savaşa sürüklenmesine Cumhuriyetin temel niteliklerinin alaşacağı edileceği bir rejim değişikliğine asla izin vermeyeceğiz.

Tarihimizden aldığımız güç ile bu ülkenin halktan, emekten, barıştan, kardeşlikten ve demokrasiden yana güçleriyle birlikte mücadeleye devam edeceğiz.?



Trafik kazası: 1 ölü

Yunusemre Belediyesi Esnaf Birimi’nden Bakkallar Odası’na Ziyaret

Tıra çarpan otomobilde 4 kişi yaralandı

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor

Avukatlardan cübbeyle araç tanıtımı yapan galericiye suç duyurusu

“BASININ SORUNLARINI ELBİRLİĞİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

KÖPRÜBAŞI’NDA KASIM AYINDA ÇİLEK BEREKETİ

Saruhanlı'da vefat...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Politika 6.08.2016 13:59:59 755 0
Tarih: 06.08.2016 13:59 Güncelleme: 06.08.2016 13:59
Haberi Sesli Oku

Politika

Politika Haberleri